Logistika a sklady

Originální závod vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup startuje za měsíc

Ještěrka Cup 2013 – 6. ročník netradičního závodu řidičů vysokozdvižných vozíků, který v originálních disciplínách prověří jejich zručnost a zdatnost, se koná již první zářijovou sobotu v Praze.

Linde Material Handling, přední výrobce manipulační techniky, poskytovatel logistických a skladových řešení a pořadatel závodu, připravil i bohatý doprovodný program pro celou rodinu a zve všechny příznivce zajímavé podívané na zábavný den před O2 Arenou v Praze.
 
Letošní ročník již tradičně nabídne především napínavé soupeření závodníků předvádějících mistrovské umění v rychlosti a přesnosti řízení vysokozvižných vozíků. Své síly soutěžící poměří ve dvou disciplínách na čelním vozíku a retraku. Ti nejlepší řidiči pak budou reprezentovat Českou republiku na mezinárodním mistrovství Stapler Cup 2013 v německém Aschaffenburgu. Jedním z hlavních cílů této mezinárodní soutěže je přispět k bezpečnosti a efektivitě při provozu vysokozdvižných vozíků.
 
Oblíbený Ještěrka Cup každý rok přiláká nejen mnoho soutěžících, ale i diváků z řad široké veřejnosti. Na fanoušky bude čekat pestrý program, při kterém si přijde na své každý návštěvník. Těšit se mohou na vystoupení skokana roku soutěže ČESKÝ SLAVÍK MATTONI, skupinu EDDIE STOILOW, skákací hrady, simulátor Formule 1 a své síly si budou moci změřit i v dalších doprovodných soutěžích. Programem bude provázet moderátor TV Prima  Radek Šilhan, známý z komentování přenosů z Premier League. Linde Ještěrka Cup 2013 se koná v sobotu 7. září 2013 od 8.00 do 17.30 hod. na parkovišti před O2 Arenou, Českomoravská 2345/17, 190 93 Praha 9. Akce je přístupná veřejnosti a je pro všechny účastníky zdarma.
 
Linde Material Handling Česká republika s.r.o.
Linde MH je komplexní dodavatel manipulační techniky a logistických řešení. Dodává nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky, náhradní díly, regály a regálové systémy na míru, poskytuje autorizovaný servis vozíků a komplexní služby poradenství v oblasti manipulační techniky, navrhuje optimalizaci flotily a logistická řešení. Na českém trhu působí od roku 1990, avšak historie společnosti se datuje již od roku 1904. Od roku 2006 je divize Material Handling součástí skupiny KION Group.
 

Přečtěte si také

Back to top button