Logistika a sklady

Linde MH: Dny otevřených dveří v Ostravě a Velkých Bílovicích

Společnost Linde Material Handling (Linde MH), přední dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, uspořádala ve dnech 18. a 20. června na svých pobočkách v Ostravě a Velkých Bílovicích tradiční dny otevřených dveří pro své zákazníky.

I letos využili návštěvníci možnost zblízka si prohlédnout nabízené produkty i služby společnosti Linde MH a zúčastnit se tak zajímavé akce. Největší zájem byl o prohlídku vysokozdvižných vozíků poháněných stlačeným zemním plynem, které dokážou pracovat s polovičními náklady na pohonné hmoty.
 
Návštěvníci si také mohli prohlédnout zcela nový model retraku, který je svými parametry, zejména efektivitou provozu, určen pro nejnáročnější skladová řešení. Tento retrak také nastavuje nové standardy v ergonometrii ovládání. Návštěvníci se ve Velkých Bílovicích a Ostravě mohli podívat také na terénní vysokozdvižný vozík AUSA s pohonem 4×4, který je výborným pomocníkem v zemědělství a stavebnictví.
 
Zákazníci s oprávněním k řízení vozíku změřili své síly v soutěži zručnosti v ovládání vozíku a vylosovaní výherci získali kvalitní paletové vozíky.
 
 
Základní informace o Linde Material Handling Česká republika s.r.o.
Linde MH je komplexní dodavatel manipulační techniky a logistických řešení. Dodává nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky, náhradní díly, regály a regálové systémy na míru, poskytuje autorizovaný servis vozíků a komplexní služby poradenství v oblasti manipulační techniky, navrhuje optimalizaci flotily a logistická řešení. Na českém trhu působí od roku 1990, avšak historie společnosti se datuje již od roku 1904. Od roku 2006 je divize Material Handling součástí skupiny KION Group. Hustá síť prodejních a servisních poboček plně pokrývá celé území České republiky – Linde MH disponuje 14 prodejními místy a více než dvěma desítkami servisních míst. Společnost Linde MH ČR je certifikována pro systém managementu dle EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 a BS OHSAS 18001:2007.
 

Přečtěte si také

Back to top button