Logistika a sklady

DHL Supply Chain otevírá centrální distribuční sklad pro Sage Appliances

Společnosti DHL Supply Chain a Sage Appliances uzavřely smlouvu o spolupráci v oblasti skladování a distribuce zboží na území Evropy.

Provoz centrálního distribučního skladu byl zahájen v dubnu v areálu DHL v Jažlovicích. S výjimkou využívání běžných kurýrních služeb DHL Express se jedná o první vzájemnou spolupráci většího rozsahu mezi Sage Appliances a DHL. 
 
Podpora zákazníka při jeho vstupu na relativně nový trh je pro nás vždy zajímavou výzvou. Zahájení spolupráce se Sage Appliances navíc představovalo vzhledem k mimořádně rychlé implementaci skvělou příležitost k uplatnění našeho rozsáhlého know-how. Ze spolupráce s touto prémiovou značkou jsme nadšeni a těšíme se, že ji budeme podporovat v jejím dynamickém růstu,“ říká Gabriel Roubíček, regionální ředitel DHL Supply Chain pro distribuční centra v Jažlovicích.  
 
V průběhu trvání smlouvy bude DHL Supply Chain pro Sage Appliances přijímat námořní kontejnery, zajišťovat paletizaci kartonů, skladování, vychystávání zakázek, kompletaci a přibalování startovacích balíčků pro vybrané zákazníky Sage Appliances v celé Evropě.  
 
Sage Appliances je dceřinou společností firmy Breville (BRG AX), kultovní australské společnosti s 80 letou historií. Výsadní postavení na trhu získala především díky inovativnímu přístupu a designu. Produkty Sage Appliances jsou navrženy tak, aby umožnily připravovat pokrmy a nápoje bez námahy i v domácnostech. Široký sortiment zahrnuje oceněný a nejprodávanější kávovar Barista Express nebo trojici automatických přístrojů na výrobu espresa Oracle®, Oracle® Touch a Barista Touch™. Spotřebiče z této vyhledávané kolekce umožní i běžnému spotřebiteli vychutnat si stejně kvalitní kávu jako v kavárně, aniž by potřeboval dovednosti vyškoleného baristy. 

Přečtěte si také

Back to top button