Logistika a sklady

Společnost DHL získala počtvrté v řadě ocenění Top Employer Global

Společnost DHL Express, světová
jednička v logistice a expresním doručování, získala počtvrté za sebou ocenění pro špičkové
zaměstnavatele Top Employer Global.

Organizace Top Emloyers Institute zařadila DHL Express mezi nejlepší globální zaměstnavatele poté, co společnost DHL Express získala certifikát v oblasti lidských zdrojů v padesáti zemích. Je to více než kterákoliv jiná společnost. DHL Express je počtvrté v řadě mezi 13 nejlepšími globálními zaměstnavateli a je jedinou společností oceněnou ve všech regionech.
 
„Naši lidé jsou pro nás vším. Tvoří páteř naší globální sítě, odlišují nás od konkurence svojí ochotou udělat něco navíc a především myslí na celkovou spokojenost zákazníků DHL Express. Těší nás, že investice do našich zaměstnanců jsou oceněny takovou organizací jako Top Employers Institute,“ řekl Ken Allen, CEO DHL Express. „Stále hledáme nové způsoby motivace našich lidí, ať už v pracovní, nebo soukromé rovině. Například naše interní soutěž DHL’s Got Heart oceňuje zaměstnance, kteří věnují svůj čas charitativním projektům. Ocenili jsme zaměstnance, kteří se angažují nejen v práci, ale také v charitativních spolcích, ve kterých působíme.“
 
„Společnost DHL Express zaměstnává přibližně 100 000 mezinárodních specialistů ve více než 220 zemích a teritoriích světa. S tak rozmanitou a opravdu globální pracovní sílou je v oblasti lidských zdrojů klíčové poskytovat takové pracovní podmínky, které přilákají a udrží talentované zaměstnance, pečovat o naši jednotnou logistickou síť a napomáhat k udržení vedoucí pozice ve stále se měnícím světě,” říká Regine Buettner, Executive Vice President Global and Europe HR, DHL Express. „Získat ocenění pro nejlepší zaměstnavatele světa od tak věhlasné organizace jako Top Employers Institute je obrovským uznáním naší snahy udělat z DHL místo, kde naši zaměstnanci rádi pracují, kde si jich vážíme a kde rozvíjíme jejich potenciál.” Certifikát Top Employer Global oceňuje úspěchy těch společností, které poskytují nejlepší pracovní podmínky. Prvním krokem k získání certifikátu je podílet se na průzkumu HR Best Practices Survey (Osvědčené postupy v lidských zdrojích: komplexní analýza firemního prostředí). Poté Top Employers Institute vyhodnocuje, které společnosti dosáhly požadovaných kvalit nejlepších zaměstnavatelů světa. 

Přečtěte si také

Back to top button