Logistika a sklady

DB Schenker zahajuje provoz nové námořní linky z čínského Xiamenu

Logistická společnost DB Schenker rozšiřuje nabídku přímých námořních sběrných linek o novou z čínského přístavu Xiamen do Prahy.

Přímý servis přináší nejen větší bezpečnost pro přepravované zboží, ale také úsporu nákladů a kratší dobu přepravy. Přední námořní speditér DB Schenker již v minulosti zavedl řadu přímých sběrných linek z Číny. Ty vedly k dalšímu zkvalitnění a zefektivnění námořní sběrné služby pro český trh. Také nová linka z čínského přístavu Xiamen obdobně přispěje k lepším podmínkám v přepravě.
 
„Díky nové lince, která bude z Xiamenu odplouvat každé úterý, snižujeme přepravní náklady a zkracujeme dodací časy, například doba plavby do Hamburgu trvá zhruba 32 dnů, a tak můžeme našim zákazníkům nabídnout zajímavější sazby pro tuto relaci,“ vysvětluje Jakub Honzek, manažer námořních přeprav v DB Schenker.
 
Hlavní výhodou této sběrné linky je, že díky nim lze posílat i menší zásilky a není nutné objednávat pro přepravu celý kontejner. Zásilky se odesílají v pravidelných týdenních intervalech, u přepravy prostřednictvím DB Schenker nechybí ani možnost sledovat pohyb zásilek online na internetu, kompletní celní služby nebo paletizace volně loženého zboží. Kvalitu servisu podtrhuje i to, že společnost DB Schenker má dnes zastoupení v každém přístavu.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button