Logistika a sklady

Společnost Gebrüder Weiss sjednocuje své služby Home Delivery ve východní Evropě

Poskytovatel logistických služeb provádí dodávky pro koncové zákazníky pod názvem GW pro.line home v České republice, Slovensku, Rakousku a nově zavádí také v Chorvatsku a Maďarsku.

Mezinárodní přepravní a logistická společnost Gebrüder Weiss sjednocuje své služby Home Delivery ve východní Evropě. Služby etablované na rakouském trhu a fungující již řadu let na trhu českém a slovenském budou s okamžitou platností dostupné také v Chorvatsku a Maďarsku, a to pod názvem GW pro.line home. Spektrum služeb zahrnuje balíkové a velkoobjemové zásilky, expresní dodávky do 24 nebo 48 hodin, službu dva v jednom (dodání včetně montáže či připojení), telefonické avízo, ale i dodání na dobírku a vyřízení vratek. Při dodání koncovému zákazníkovi zajistí logistická společnost přímo na místě také montáž nábytku a připojení elektrických spotřebičů.


Jednička na rakouském trhu v segmentu Home Delivery
Společnost Gebrüder Weiss působí v náročném segmentu Home Delivery již 12 let a vydobyla si v Rakousku na tomto trhu přední postavení. V roce 2017 tam podnik doručil svým zákazníkům kolem 300 000 zásilek. Společnost má v první řadě na starost dodávky nábytku, domácích spotřebičů a zábavní elektroniky (bílé a černé zboží), tedy zboží těch odvětví, v nichž je poptávka po dodávkách koncovým zákazníkům vůbec tou největší. Ve střednědobém horizontu plánuje společnost Gebrüder Weiss rozšíření služby GW pro.line i do dalších zemí východní Evropy. Další informace na: https://www.gw-world.com/cz/delivery-to-end-customers/

Přečtěte si také

Back to top button