Logistika a sklady

Geis – jedna síť, stejné služby

Na konci listopadu otevřela skupina Geis v polském Bialystoku další novou pobočku.

Od počátku roku 2016 je to již dvanáctý provoz polské sítě skupiny, který se buď přestěhoval do zcela nových prostor, nebo byl zásadně zmodernizován. Geis má nyní v Polsku 36 poboček a centrální překladiště s nejmodernější technologií.
 
V loňském roce otevřela skupina Geis nové pobočky v lokalitách Koszalin, Rzeszow, Gorzow Wielkopolski, Radom, Jelenia Gora, Kielce a Piła. V letošním roce zahájil provoz zcela nový HUB ve Strykowě nedaleko Lodže, jehož nadstandardní technologické vybavení a kapacita jsou nastaveny na další dlouhodobý rozvoj sítě. K přesunu do nových prostor došlo dále v lokalitách Olsztyn, Gdańsk a Poznań.
 
Nové budovy jsou dimenzovány na další rozvoj, mají vyšší počet vrat a dveří a třídící technologie, které ulehčují nakládku a vykládku vozidel. To umožňuje pozdější časy svozů a kratší přepravní lhůty. Budovy jsou navíc řešeny tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí, a poskytují i velkorysé zázemí pro zaměstnance.
 
Díky investicím do budov a technologií mohl Geis dokončit také optimalizaci procesů. Nyní nabízí v celé česko-slovensko-polské síti systém přepravy balíkových zásilek včetně sítě výdejních míst pro balíky z e-shopů Geis Point, systém přepravy kusových a paletových zásilek, celovozové přepravy, kontraktní logistiku a skladování i leteckou a námořní přepravu. Stejné produkty a služby v rámci sítě jsou značnou výhodou také pro zákazníky v České republice a na Slovensku. 

Přečtěte si také

Back to top button