Logistika a sklady

Geis otevřel nové centrální překladiště pro balíkové zásilky

Letošní předvánoční sezóna opět překonává rekordní počty zásilek. Skupina Geis reagovala na toto zvýšení, a během sezóny otevřela v České republice nové centrální překladiště balíkových zásilek s plně automatickým dvoupodlažním sorterem.

Nový hub společnosti byl vybudován v Modleticích u Prahy v těsné blízkosti centrálního překladiště pro kusové a paletové zásilky. Skupina tak může lépe využít meziproduktové synergie.
 
Nová čtyřpodlažní budova stojí na pozemku o rozměru 32 000 m². Mimo hal pro třídění a překládku zásilek je zde i perfektní zázemí pro zaměstnance a moderní kancelářské prostory.
Samotný hub se rozkládá na ploše 4 400 m² a je osazen nejmodernějším plně automatickým dvoupodlažním sorterem. Ten vytřídí až 16 000 balíků během jedné hodiny. Jedná se o dvojnásobek kapacity dosavadního překladiště. K nakládce a vykládce kamionů je zde k dispozici 64 bran.
 
Dalších 1 600 m² plochy s desítkami bran pro rozvážková vozidla je určeno regionální pobočce pro část Prahy a středních Čech. Skupina Geis avizuje další investice do přepravních, skladových i informačních technologií a nabízí tak svým klientům zajímavé a efektivní produkty a servis ve všech oblastech logistiky.

Přečtěte si také

Back to top button