Logistika a sklady

Prologis dokončil druhou budovu na míru pro Arvato v polském Strykówě

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil dokončení budovy na míru (BTS) o rozloze 18 100 metrů čtverečních pro společnost Arvato Polska, předního poskytovatele komplexních outsourcingových služeb, v Prologis Park Stryków.

Novou výstavbou, jež byla dokončena před plánovaným termínem, navazuje Prologis na předchozí zakázku pro Arvato Polska z roku 2016. V současné době si společnost v Prologis Park Stryków pronajímá 40 400 metrů čtverečních (včetně stávajících prostor).
 
„Je to již druhá budova v Prologis Park Stryków, kterou jsme vytvořili na míru specifickým potřebám společnosti Arvato Polska. Spokojenost s naší dosavadní vzájemnou spoluprací a vynikající poloha parku v oblasti středního Polska povzbudila klienta, aby zde dále rozvíjel své podnikání. Nová budova byla postavena na míru zákazníkovi společnosti Arvato Polska z odvětví módního průmyslu. Zpevnili jsme podlahy, přidali jsme dodatečné osvětlení do pracovních prostor a upravili konstrukci pro instalaci mezaninů,“ řekla Ewa Zawadzka, viceprezidentka a ředitelka společnosti Prologis pro výstavbu v Polsku.
 
V souladu se strategií udržitelného rozvoje společnosti Prologis prošla nová budova procesem akreditace BREEAM. Prvotřídní logistický prostor je vybaven LED osvětlením a inteligentním měřicím systémem. Testování vzduchotěsnosti a tepelné izolace zajistily maximální energetickou efektivitu budovy.
 
Prologis Park Stryków má aktuálně celkovou plochu 40 400 metrů čtverečních. Nachází se pouhý kilometr od křížení dvou páteřních dálnic – A1/E75 (Gdaňsk–Vídeň) a A2/E30 (Berlín–Moskva). Silniční infrastruktura umožňuje bezproblémové spojení s metropolitní oblastí Lodže i celým zbytkem země. Konečná rozloha parku bude činit celkem 78 800 metrů čtverečních.
 
Prologis aktivně působí ve čtyřech zemích střední a východní Evropy. S portfoliem o rozloze 4,7 milionu metrů čtverečních v tomto regionu zastává pozici vedoucího poskytovatele distribučních nemovitostí (k 30. červnu 2017).

Přečtěte si také

Back to top button