Logistika a sklady

Zásilkovna otevírá v OC Chodov své největší zastoupení

Logistická společnost a jednička mezi výdejními místy, společnost Zásilkovna, která nyní disponuje celkovým počtem 1298 výdejních míst v České republice a v zahraničí, se opět rozrůstá.

Nyní otevírá jednu z největších poboček přímo v obchodním Centru Chodov v Praze, která dokáže odbavit více než 10 tisíc zásilek měsíčně.
„OC Chodov patří mezi nejprogresivnější obchodní centra a vzhledem k tomu, že se stále rozšiřuje, jako my, tak jsme chtěli být součástí tohoto růstu.Naše výdejní místo se bude rozprostírat na cca 150 m2, a bude umístěno u Hypermarketu Albert, přímo u vstupu do metra. Otevírací doba bude po celý týden kopírovat otevírací dobu obchodního centra,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka a spolumajitelka společnosti Zásilkovna.
 
Zásilkovna již absolvovala otevření pobočky v Centru Černý Most v Praze a v Auparku v Bratislavě. Úspěšně tak reagovala na poptávku zákazníků a i obchodní centra začala vnímat rentabilitu jinak ryze online byznysu ve svůj prospěch, neboť nabízené služby Zásilkovny jim přivedly značný počet nových zákazníků. „Jsme přesvědčeni, že otevření pobočky v obchodním centru Chodov jednoznačně přinese výhody pro obě zúčastněné strany. Pobočku Zásilkovny denně vyhledávají stovky lidí a tím se stávají i početnou skupinou potenciálních zákazníků pro obchodní centrum. Na druhou stranu pro Zásilkovnu je stěžejní fakt, že si zákazníci mohou vyřídit podání nebo vydání zásilky spolu s dalšími službami obchodního centra. Přináší jim to tak úsporu času a vyšší komfort zákaznického servisu. A právě spokojenost zákazníka je pro nás hlavní prioritou,“ komentuje Simona Kijonková a dodává: „A proto, že si našich zákazníků a jejich přízně vážíme, rozhodli jsme se je potěšit malým dárkem, který bude připraven na pobočce pro každého z nich od poloviny listopadu do vánočních svátků.“

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button