Logistika a sklady

Ocenění Nejlepší logistický park v České republice 2017 získala společnost SEGRO

SEGRO Logistics Park Prague obdržel již podruhé za sebou titul Nejlepší logistický park v České republice.

Ocenění potvrzuje nejen vysokou kvalitu samotného parku, ale také vyzdvihuje vynikající služby zákazníkům, které poskytuje tým správy nemovitostí.
 
Titul Nejlepší logistický park je udělován průmyslovým a logistickým parkům v České republice, které vynikají v oblasti péče o zákazníky. Soutěž organizuje každoročně společnost ATOZ Logistics ve spolupráci s nezávislou výzkumnou agenturou STEM/MARK a realitní agenturou Cushman & Wakefield. Vyhlášení výsledků proběhlo v rámci programu Logistics Business Mixer na konferenci EASTLOG. Jedná se o jediné ocenění tohoto typu na českém trhu a slouží současně jako spolehlivé hodnocení vysoké kvality poskytovaných služeb, které jsou udávány na základě anonymního průzkumu, kterého se zúčastňují samotní nájemci parků.
 
„Je nám velkou ctí, že SEGRO Logistics Park Prague získal titul Nejlepší logistický park již podruhé po sobě. Je to důkaz vysoké efektivity, jak z hlediska kvality dodávané společností SEGRO, tak služeb poskytovaných v našich parcích. Oceněný projekt je pro nás klíčový, také díky řadě technologických řešení vyhovujících nejvyšším ekologickým standardům, které byly implementovány. Výsledek je uznáním pro naše know-how, dlouhodobou péči o zákazníky a osvědčené postupy, které na trhu poskytujeme. Vynikající výkon SEGRO v těchto oblastech potvrzují přímo naši obchodní partneři. Podle studie spokojenosti zákazníků ve střední Evropě vyjádřilo spokojenost na úrovni „dobrý“ a „výborný“ 100 % nájemců v SEGRO Logistics Park Prague,” vysvětluje Magdalena Szulc, obchodní ředitelka společnosti SEGRO pro střední Evropu.
 
SEGRO Logistics Park Prague vznikl v roce 2006 a od té doby se dynamicky rozšiřuje. Nabídka je velmi flexibilní, zahrnuje malé jednotky od 350 m², stejně tak jako standardní velké prostory a individuálně přizpůsobené nemovitosti.
 
Logistický areál je schopen nabídnout celkovou pronajímatelnou plochu až 250 000 m2 na 80 hektarech. Výjimečné podmínky pro perfektní logistiku a jednoduchou výrobu zajišťuje přímý přístup na dálnici R6 ve směru na Karlovy Vary a dálnici D5 na Plzeň, a také strategická poloha – méně než 200 km jsou dostupné polské i německé hranice. Nájemci v SEGRO Logistics Park Prague oceňují nejen rozmanitost nabídky, ale i podporu specializovaného Property Managera, který jim pomáhá při každodenních problémech i v jiných obchodních záležitostech.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button