Logistika a sklady

Optimalizovaná logistika organických osvěžujících nápojů

Rakouský výrobce nápojů all i need provedl reorganizaci svých logistických procesů ve spolupráci s mezinárodním poskytovatelem logistických služeb a souvisejících informačních technologií, společností cargo-partner. Řízení skladových zásob probíhá prostřednictvím platformy pro management dodavatelského řetězce SPOT.

Společnost all i need beverage GmbH vyrábí nápoje ze zeleného čaje, jejichž produkce je 100% udržitelná a využívá výhradně suroviny z organického zemědělství s certifikací Fair Trade. Tato společnost, založená v roce 2010 a sídlící ve Vídni v Rakousku, hledala logistického partnera k optimalizaci všech procesů v rámci dodavatelského řetězce. Kromě přepravy, skladování a služeb s přidanou hodnotou požadovala společnost all i need vytvoření řešení pro řízení skladových zásob, které by efektivně zajistilo cykly objednávek a dodávek i odbyt výroby.
  
Přepravní a logistická řešení pro maloobchody v celé Evropě
Společnost all i need spolupracuje s mezinárodním poskytovatelem logistických služeb a souvisejících informačních technologií cargo-partner od června 2016. Hlavní sklad společnosti all i need se nachází v logistickém centru společnosti cargo-partner v rakouském Fischamendu. cargo-partner zajišťuje pre-carriage, skladování a distribuci k maloobchodníkům, na místa konání akcí a ke koncovým zákazníkům v Rakousku, Německu, Švýcarsku a Nizozemí. Poskytované služby s přidanou hodnotou zahrnují podporu a aranžování v místě prodeje. Od června 2016 společnost cargo-partner zajistila prodejní uspořádání výrobků all i need v 300 maloobchodních prodejnách po celém Rakousku.
 
Efektivní řízení skladových zásob
Společnost all i need požadovala i efektivní a spolehlivý systém řízení svých skladových zásob. Platforma pro řízení dodavatelského řetězce SPOT, vyvinutá společností cargo-partner, se ukázala být ideálním řešením. Společnost all i need tak prostřednictvím aplikace SPOT získala neustálý přístup k podrobným informacím o aktuálním stavu zásob, obratu zboží i datech expirace.
Thomas Miksits, jeden ze zakladatelů společnosti all i need, říká: „Podpora společnosti cargo-partner je pro nás velkým přínosem. Vždy máme k dispozici někoho, kdo nám pomůže s optimalizací našich procesů. A díky společnosti cargo-partner se vždy můžeme spolehnout na to, že naše zboží dorazí na místo určení včas.“
 

Přečtěte si také

Back to top button