Logistika a sklady

Geis zahájil druhou dekádu spolupráce s Ligou proti rakovině

Již 11 let podporuje skupina Geis Český den proti rakovině. Dobrovolníkům v celé republice doručuje zásilky s materiály potřebnými pro realizaci sbírky.

Skupina Geis není v oblasti sociální odpovědnosti žádným nováčkem. Dlouhodobě zahrnuje sociální a environmentální hlediska do své firemní strategie a také se podle nich řídí.
 
V oblasti boje s rakovinou mimo Českého dne proti rakovině podporuje i AVON Pochod. „Nárůst počtu onemocnění rakovinou stoupá rok od roku. Je to celospolečenské téma, a mi se snažíme, abychom svojí podporou přispěli k možnosti rozšíření  prevence, zlepšení kvality života onkologických pacientů a v neposlední řadě výzkumu a vybavení onkologických center. To, co můžeme poskytnout, a čím můžeme organizátory sbírek podpořit, jsou naše logistické služby,“ říká Eva Děkanová, marketingová manažerka společnosti Geis.
 
Ve středu 10. května potkáte v ulicích prodejce kvítků měsíčku lékařského s modrou stužkou, symbolem letošního 21. ročníku nejstarší národní sbírky, kterou organizuje Liga proti rakovině Praha. „Od začátku dubna, kdy začínáme s distribucí, jsme letos rozvezli celkem 964 000 kvítků měsíčku lékařského na 1 550 míst v České republice, “ dodává Eva Děkanová. 

Přečtěte si také

Back to top button