Logistika a sklady

DHL Express získala ocenění Business Superbrands 2017

Společnost DHL Express, přední poskytovatel expresních logistických služeb, získala prestižní ocenění Business Superbrands 2017.

O udělení tohoto titulu rozhodla v rámci vícekolového výběrového řízení vycházejícího z obchodních výsledků odborná komise Business Brand Council složená z expertů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. Posuzovány byly parametry jako povědomí o značce, budování brandu, inovace či prestiž.
 
Projekt Superbrands vznikl ve Velké Británii v roce 1994 a během více než 20 let byl postupně rozšířen do více než 90 států napříč 5 kontinenty. V České republice byl projekt realizován již na počátku nového milénia a znovu obnoven v roce 2013. Společnost DHL Express získala ocenění od nejuznávanější nezávislé globální autority v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek Superbrands již poněkolikáté.
 
Společnost DHL Express se prostřednictvím svých služeb nejvyšší kvality snaží zajistit dlouhodobou spokojenost svých zákazníků po celém světě a ocenění Superbrands pro značky
s vynikající pověstí, se kterými zákazníci spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah, je toho důkazem.

Přečtěte si také

Back to top button