Logistika a sklady

CTP zahájila výstavbu prvního CTParku v Polsku

Na základě zvýšené poptávky klientů a vhodných tržních podmínek se společnost CTP rozhodla rozšířit své portfolio a aktivity v Polsku. Ve svém prvním parku s oficiálním názvem CTPark Opole zahájila výstavbu nové haly o celkové rozloze 13 000 m2.

Společně s dalšími pozemky, které má CTP k dispozici, může park nabídnout téměř 71 000 m2 zastavitelné plochy.
 
Společnost CTP na konci roku 2016 uzavřela první smlouvu s dlouhodobým klientem, International Automotive Components (IAC Group), na pronájem prostor v CTParku Opole. Na jejím základě zahájila výstavbu nového parku a tím rozšířila své podnikatelské aktivity v tomto regionu. CTP také úspěšně dokončila akvizici strategicky umístěného cross-docku pro dlouhodobého klienta, významnou logistickou společnost DHL.
 
Polský trh je pro nás velice atraktivní. Patří mezi nejvyhledávanější trhy v oblasti průmyslových nemovitostí. Jsme proto rádi, že se nám podařilo zde zahájit výstavbu nového parku a budeme i nadále vyhledávat potencionální příležitosti pro další rozšíření,“potvrzuje Piotr Klank, regionální ředitel CTP Poland.
 
Společnost CTP tak pokračuje v rámci celého regionu CEE v rozšiřování svého portfolia, které v současnosti dosahuje více než 3,8 milionu m2

Přečtěte si také

Back to top button