Logistika a sklady

cargo-partner rozšiřuje své zastoupení ve Spojených státech

Společnost cargo-partner rychle rozvíjí své působení ve Spojených státech a v lednu 2017 otevřela ve městě Clarksville ve státě Tennessee nový sklad. Odtud tento poskytovatel logistických služeb řídí dodavatelský řetězec svých zákazníků v oblasti automobilového průmyslu.

Společnost cargo-partner, poskytovatel mezinárodní dopravy, logistiky a souvisejících informačních technologií, se momentálně soustřeďuje na svůj růst a expanzi ve Spojených státech a v roce 2016 zvýšila počet svých zaměstnanců o téměř 40%. O rok dříve přibyly ke stávajícím pobočkám cargo-partner v New Yorku a v Chicagu také nové kanceláře v Los Angeles a v Houstonu. Dále byla síť společnosti cargo-partner doplněna o prodejní zastoupení v Dallasu, St. Louis, Minneapolis, Detroitu a Atlantě.
 
Nové logistické centrum pro řízení integrovaného dodavatelského řetězce
V Clarksville ve státě Tennessee otevřela společnost cargo-partner sklad o velikosti 14.000 m2 (150.000 čtverečních stop). Pracuje zde deset zaměstnanců, kteří řídí celý dodavatelský řetězec, včetně zajišťování leteckých a námořních přeprav pro významného a dlouholetého zákazníka z oblasti automobilového průmyslu. cargo-partner rovněž obstarává distribuci zásilek pro další zákazníky ve Spojených státech.
 
Společnost cargo-partner je ve Spojených státech zastoupena vlastními kancelářemi více než 15 let. Po založení své první pobočky ve Spojených státech v New Yorku v roce 2001 otevřela druhou kancelář v Chicagu v roce 2011, která od roku 2015 působí jako její provozní centrála ve Spojených státech. Potom, rovněž v roce 2015, následovalo otevření poboček v Los Angeles a v Houstonu a v roce 2016 v Clarksville. K datu 31. prosince 2016 měla společnost cargo-partner ve Spojených státech 82 zaměstnanců a její obrat činil 31,8 miliónů EUR.
 
O společnosti cargo-partner
cargo-partner je soukromá společnost střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie s obzvláštní specializací na leteckou a námořní přepravu. Díky inovativním službám přinášíme našim zákazníkům značné výhody v podobě optimalizace prodeje
a řízení nákupu. Jako integrovaný logistický partner stále objevujeme nové cesty k zákazníkům
a hybnou silou veškerých našich aktivit a dalšího vývoje je nadšení pro kvalitní služby na regionální, národní a mezinárodní úrovni. Skupina cargo-partner úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy
a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2016 činila 541 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2.588 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích Indického subkontinentu a v Severní Americe.
 

Přečtěte si také

Back to top button