Logistika a sklady

Nová pobočka Gebrüder Weiss v České republice

Společnost Gebrüder Weiss je nejstarší spediční společností světa. V České republice působí již bezmála čtvrt století a otevírá další pobočku.

V říjnu letošního roku otevřela společnost Gebrüder Weiss svoji již osmou pobočku na území České republiky. „Pro zlepšení obslužnosti západní části republiky byl tento krok nezbytný. Zkrátíme tím jízdy rozvozových vozidel v rámci tohoto regionu a stávajícím zákazníkům tím nabídneme větší kvalitu i flexibilitu. Navíc v tomto regionu vidíme i další obchodní potenciál“ sdělil oblastní ředitel pro oblast Čechy, Ing. Karel Šindelář.
 
„Zaznamenáváme větší počet zásilek k odbavení i v letním období, které nebývalo tak frekventované. Nyní je předvánoční čas, přepravy jsou v plném proudu. Založení dalšího překládkového místa je logickým krokem vývoje naší společnosti v České republice“ řekl Harald Prohaska, ředitel společnosti Gebrüder Weiss v České republice.
 
Založení pobočky v Plzni není jediným investičním počinem naší společnosti v tomto roce. Představenstvo firmy rovněž schválilo rozšíření centrálního terminálu v Jenči o další logistické sklady.
 
Společnost Gebrüder Weiss má ve svém týmu v České republice 330 zaměstnanců. Sídlo společnosti je situováno v Jenči u Prahy. Další pobočky jsou v Syrovicích u Brna, Ostravě, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Jablonci, Jažlovicích u Prahy a nyní nově i v Plzni.
 
Do spektra nabízených služeb patří hlavně mezinárodní a tuzemská kamionová přeprava sběrných a kusových zásilek, přikládkových a celovozových nákladů, námořní a letecká přeprava, skladová logistika a komplexní logistická řešení, která zahrnují řadu doplňkových služeb jako je: EDI propojení, komisionování zboží, kompletace zboží, promo balení, skladování nebezpečných látek, eFulfillment, after sales analýzy, optimalizace procesů, poradenství a spousta dalších.
 
 
 

Přečtěte si také

Back to top button