Logistika a sklady

GEIS již popáté podporuje dobrovolnické aktivity

Logistická společnost Geis, která patří mezi přední firmy v oblasti expresního doručování balíků, se letos již pátým rokem stala partnerem projektu „72 hodin“.

Jedná se o tři dny plné dobrovolnických aktivit, které se letos celorepublikově konají ve dnech 13. až 16. října. Kdykoliv během těchto 72 hodin a zároveň jakkoliv dlouho se dobrovolníci pustí do aktivit, které pomohou druhým, přírodě či okolí. Například zorganizují úklidovou akci, zazpívají seniorům nebo natřou autobusovou zastávku.
 
Cílem projektu je zapojit co nejvíce mladých lidí a ukázat jim, že stačí málo, aby společně dokázali mnoho. Také se naučí spolupracovat a víc vnímat svět kolem sebe. „Naši pracovníci v rámci avizované podpory zajišťují zdarma přepravu všech potřebných zásilek koordinátorům projektu. A to jak projektových triček, tak koordinátorských balíků,“ vysvětluje Eva Děkanová, manažerka marketingu společnosti Geis CZ.
 
V České republice projekt „72 hodin“ pořádá Česká rada dětí a mládeže (ČRDM). Do projektu zapojeno mnoho dětských a mládežnických organizací, škol i neformálních skupin dobrovolníků. V loňském roce se do projektu zapojilo téměř 30tisíc dobrovolníků v celkem 624 dílčích projektech. Více informací na portálu www.72hodin.cz, nebo na Facebook www.facebook.com/72hodin.cz.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button