Logistika a sklady

Sony DADC expanduje v Prologis Park Pilsen-Štěnovice

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil, že podepsal dvě nové smlouvy se společností Sony DADC.

Firma, která je jedním z největších dodavatelů digitálních řešení a optických médií pro zábavní průmysl, vzdělávací sféru a oblast informačních technologií, si celkem v parku Prologis Park Pilsen-Štěnovice pronajme 20 450 metrů čtverečních.
Tyto smlouvy zahrnují:
·        Prodloužení pronájmu 17 500 metrů čtverečních distribučních a kancelářských ploch v budově 2,
·        Pronájem dalších 2 950 metrů čtverečních distribučních prostor v budově 3. Sony DADC tak v parku bude mít pronajato celkově 38 500 metrů čtverečních.
 
„Neustále posilujeme naše aktivity, a proto hrála lokalita při našem rozhodování zůstat v Prologis Park Pilsen-Štěnovice klíčovou roli,“ řekl Werner Gangl, ředitel společnosti Sony DADC v České republice. „Obzvláště také oceňujeme služby správy nemovitostí, které pro nás Prologis zajišťuje, a díky kterým se můžeme plně věnovat dalšímu růstu našeho byznysu,“ dodal Gangl.
 
„Spolu s tím, jak se region střední a východní Evropy etabluje jako důležitý hráč v sektorech elektroniky a technologií, pozorujeme pokračující expanzi firem působících na tomto trhu, což vyvolává nároky na další prostory pro logistické operace,“ uvedl ředitel pro pronájem a výstavbu společnosti Prologis v České republice a na Slovensku Martin Baláž. „Naší prioritou je poskytovat klientům jen ty nejlepší produkty a služby a podporovat je tak v rozvoji jejich byznysu,“ dodal Baláž.
 
Prologis Park Pilsen-Štěnovice, který se nachází dva kilometry od centra Plzně, disponuje třemi budovami o celkové ploše 58 500 metrů čtverečních moderních logistických a distribučních prostor. Díky svému napojení na dálnici D5 poskytuje výborné spojení s národními i mezinárodními obchodními trasami.
 
Prologis je s více než 985 000 metry čtverečními logistických a průmyslových ploch jedním z předních poskytovatelů distribučních prostor v České republice (k 30. červnu 2016).

Přečtěte si také

Back to top button