Logistika a sklady

Prologis Park Prague-Airport hlásí plnou obsazenost

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil, že zahájil spekulativní výstavbu nové distribuční haly o rozloze 11 720 metrů čtverečních ve svém parku Prologis Park Prague-Airport. Společnost tak reaguje na vysokou poptávku zákazníků, díky které je park obsazen ze 100 %.

Třetí budova v parku je stavěna flexibilně tak, aby mohla být přizpůsobena potřebám budoucích zákazníků. Stejně jako všechny nové budovy v portfoliu Prologis i tato bude usilovat o certifikát BREEAM.
 
„Již od slavnostního otevření první budovy v Prologis Park Prague-Airport v dubnu 2015 se tento park zařadil mezi nejúspěšnější projekty v našem českém portfoliu,“ řekl ředitel pro pronájem a výstavbu společnosti Prologis v České republice/Slovensku Martin Baláž. „V reakci na plnou obsazenost parku jsme se rozhodli pro výstavbu dalších11 720 metrů čtverečních, díky kterým našim novým zákazníkům zajistíme další rozvoj byznysu,“ dodal Baláž.
 
V současné době jsou v Prologis Park Prague-Airportdvě budovy o celkové rozloze 60 000 metrů čtverečních. Park se nachází pouhých pět minut autem od pražského Letiště Václava Havla a díky blízkosti dálnice D5 poskytuje výborné spojení s národními i mezinárodními obchodními trasami.
Prologis je s více než 985 000 metry čtverečními logistických a průmyslových ploch jedním z předních poskytovatelů distribučních prostor v České republice (k 30. červnu 2016).
 

Přečtěte si také

Back to top button