Logistika a sklady

Jan Vymazal byl jmenován regionálním provozním ředitelem DHL Supply Chain

Společnost DHL Supply Chain, přední poskytovatel logistických řešení, jmenovala na pozici regionálního provozního ředitele Jana Vymazala.

Ve své funkci bude mít na starost distribuční centra v Západočeském kraji, péči o současné zákazníky a rozvoj nového byznysu.
 
„Mým cílem je rozšířit portfolio služeb v rychle se rozvíjejících lokalitách Západočeského kraje, především v Chebu a Nýřanech. Zároveň bych chtěl v těchto distribučních centrech vytvořit kampusová řešení, a umožnit tak všem našim zákazníkům profitovat ze sdílení zdrojů. Dalším mým cílem je rozšířit portfolio služeb poskytovaných zákazníkům nejen pro německý, ale i pro západoevropské a středoevropské trhy,“ říká Jan Vymazal.
 
Jan Vymazal (42) pracuje v DHL od roku 2011. Během svého působení ve společnosti zastával manažerskou pozici a byl zodpovědný za provoz tří distribučních center v Pohořelicích u Brna, kde řídil operace pro šest zákazníků. Před nástupem do DHL pracoval jako ředitel logistiky ve společnostech Dirk Rossmann GmbH nebo DISA Industries A/S. Vystudoval Fakultu strojní na Západočeské univerzitě v Plzni. 

Přečtěte si také

Back to top button