Logistika a sklady

Kladenský logistický areál ožil DACHSER Evropským festivalem

Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic uspořádal v sobotu 28. května na své pobočce v Kladně již druhý ročník DACHSER Evropského festivalu.

Návštěvníci mohli ochutnat regionální speciality 13 zahraničních a 6 českých poboček, které jsou součástí společnosti DACHSER. Na své si přišli také malí i velcí milovníci hudby, soutěží a adrenalinových zážitků.
 
Akce pro zaměstnance, zákazníky a přátele společnosti DACHSER s rodinami se konala v sobotu odpoledne v logistickém areálu kladenské pobočky. DACHSER na ní prostřednictvím regionálních specialit představil nejen své tuzemské kolegy, ale i kolegy z dalších evropských zemí – návštěvníci tak mohli ochutnat dánské hotdogy, bratislavské rožky, bavorské bílé klobásky a preclíky, anglické koláčky, italskou šunku prosciutto a sýr Grana Padano. Speciální exotické pochoutky si pro návštěvníky připravila pražská pobočka letecké a námořní logistiky, podávalo se například cibulové chutney s kobylkou nebo kuřecí satay.
 
Děti, a nejen ty, si mohly užít bohatý doprovodný program. Čekala na ně obří nafukovací dráha, šlapací vysokozdvižné vozíky Linde, LEGO koutek i malování na obličej. Dospělí si zase mohli vyzkoušet svou mušku v DAGRECKER střelnici či načerpat adrenalin v off-roadové jízdě ve vozidle Hummer. Pro zájemce byl připravený také sladký workshop, na kterém si mohli ozdobit dortíky. Co všechno umí zaměstnanec společnosti DACHSER, který ovládá vysokozdvižný vozík? To měli návštěvníci festivalu možnost shlédnout v logistické soutěži – jízdě zručnosti, ve které se utkal modrý a žlutý tým složený z pracovníků skladu. Na pódiu se vystřídaly kapely THE BEATLES REVIVAL BAND a TAŠKA Kladno, vrcholem programu byl potom večerní koncert populární skupiny NO NAME. Jako vzpomínku na letošní festival si návštěvníci mohli odnést netradiční fotografie z DACHSER fotokoutku .
 
Kromě doprovodného a pódiového programu čekal na návštěvníky také speciální zážitek ve spolupráci s charitativním projektem Nadačního fondu Českého rozhlasu Světluška – návštěva Kavárny POTMĚ. Jak již název napovídá, zájemci měli možnost vychutnat si výbornou kávu v naprosté tmě, kterou připravili nevidomí baristé. Výtěžek z prodeje kávy a drobných upomínkových předmětů jde přímo na konto Světlušky, která podporuje osoby s těžkým zrakovým handicapem.
 
„Velmi nás těší, že naše pobočka mohla hostit již druhý ročník DACHSER Evropského festivalu,“ říká Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic, a dodává, „letos jsme přivítali více než 1 200 návštěvníků, to je o 50% více než před dvěma lety, a tak jsme velmi rádi, že se účast na našem rodinném festivalu stává pro mnohé příznivce a zaměstnance DACHSERU tradicí a je stále populárnější a oblíbenější.“ 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button