Logistika a sklady

Lufthansa Cargo ocenila DACHSER za vynikající spolupráci

Logistický provider DACHSER poprvé získal ocenění s názvem „Planet Award of Excellence“, které uděluje letecká společnost Lufthansa Cargo. DACHSER obdržel uznání za svůj mimořádný výkon v oblasti poskytování logistických služeb v rámci vzájemné globální spolupráce.

Vedle inovativního přístupu, stability a udržitelnosti obchodních vztahů oceňuje společnost Lufthansa Cargo také tempo růstu svých zákazníků v jednotlivých produktech. Například v porovnání se všemi svými globálními partnery nalétal DACHSER v loňském roce se společností Lufthansa Cargo  svůj největší tržní podíl.
 
Německé nákladní aerolinky předávaly ocenění „Planet Award of Excellence“ v rámci setkání se svými obchodními partnery, na tzv. Global Partner Council, které se konalo v Hamburku. Za skupinu DACHSER cenu převzali Thomas Reuter, COO divize Air & Sea Logistics, a Timo Stroh, Head of Global Air Freight. „Jsme velmi hrdí, že naše vynikající spolupráce se společností Lufthansa Cargo vyústila až v toto ocenění. Naši zákazníci mohou každý den profitovat z mimořádně kvalitních globálních dodavatelských řetězců, které společně vytváříme,“ uvedl Thomas Reuter, a doplnil, že DACHSER bude i nadále zdokonalovat úspěšnou spolupráci.
 
DACHSER byl oceněn zejména za svůj inovativní přístup. „Společně jsme optimalizovali naše rozhraní a procesy a velmi nás těší, že se DACHSER řadí mezi nejaktivnější uživatele online platformy v systému eChannel. Navíc DACHSER jako jeden z prvních globálních partnerů frankfurtské komunity leteckého carga (tzv. Air Cargo Community Frankfurt) posílil pobočku Frankfurt o služby letecké nákladní přepravy. „Výsledkem těchto všech skutečností je nejvyšší kvalita služeb pro naše společné zákazníky a v návaznosti na to i ocenění Planet Award of Excellence,“ řekl Dr. Alexis von Hoensbroech, Board Member Products & Sales společnosti Lufthansa Cargo.
 
Program „Global Partnership“společnosti Lufthansa Cargo je důležitou platformou pro trvalý růst společnosti i jejích největších zákazníků. Těchto dvanáct partnerských firem, mezi něž patří i DACHSER, představuje asi polovinu celkového obratuaerolinek Lufthansa Cargo.
 

Přečtěte si také

Back to top button