Logistika a sklady

Geis pokračuje v odměňování zákazníků portálu Balíky.cz

Zástupci logistické skupiny Geis odměnili v pořadí již třetího zákazníka portálu Balíky.cz.

Ten je určený soukromým příjemcům balíků, kterým v rámci věrnostního programu za každý přijatý balík připisuje body. Celkově třetí výherkyní v pořadí se stala paní Kateřina Kubíčková z Brna, která zvítězila i v předchozím kole a s další výhrou rozhodně nepočítala.    
 
Velké překvapení tak zasáhlo nejen samotnou výherkyni Kateřinu Kubíčkovou, jež za uplynulých šest měsíců nasbírala rekordních 340 bodů, tak i zástupce společnosti Geis, kteří museli vymyslet náhradní cenu v hodnotě tabletu, o který se každý půlrok standardně hraje a který paní Kubíčková vyhrála předtím. „Vůbec mě nenapadlo, že bych mohla vyhrát ještě jednou,“ říká s úsměvem Kateřina Kubíčková, která si jako druhou výhru převzala LED televizor Samsung z rukou Tomáše Krišpína, key account managera společnosti Geis Parcel CZ. 
 
Geis odměňuje věrné zákazníky každý půlrok
Ve speciálním věrnostním programu sbírají zákazníci portálu Balíky.cz za každý přijatý balík 20 bodů a každý týden mohou hrát o zajímavé ceny. Navíc, čím více bodů zákazník nasbírá, tím má větší šanci vyhrát hlavní cenu, kterou je tablet.  Více informací o věrnostním programu najdete na stránkách: www.baliky.cz.  

 

Přečtěte si také

Back to top button