Logistika a sklady

Do parku P3 Prague Horní Počernice míří tradiční česká společnost BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s.

Společnost P3, vlastník průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, ve svém parku P3 Prague Horní Počernice přivítala firmu BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, která si zde nově pronajímá více než 7 000 m2.

Významná česká firma zabývající se vývojem, výrobou a prodejem nátěrových hmot se stěhuje ze svých stávajících prostor v Hostivaři po téměř 79 letech. Rozhodnutí o přesídlení do nových prostor je výsledkem dynamického rozvoje tohoto tradičního výrobce s více než 120 letou historií.
 
Skladové plochy budou zahrnovat 5 841 m2 a budou vybaveny speciálními nakládacími rampami a energeticky úspornými technologiemi. V nových kancelářích o celkové ploše 1 250 m2 pak nalezne své nové pracoviště všech 90 zaměstnanců.
 
„Rozhodnutí společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ připojit se k nájemcům parku P3 Prague Horní Počernice po tak dlouhé době strávené ve svém starém působišti je výrazem skutečné důvěry v náš rychle se rozvíjející park,“ říká Tomáš Míček, ředitel společnosti P3 pro Českou republiku. „Horní Počernice jsou dostupné pro většinu jejích obchodních partnerů. Zároveň bude tato česká firma s dlouholetou tradicí sousedit s takovými zvučnými jmény, jakými jsou IKEA, Alza.cz a další.“
 
„Z našeho hostivařského areálu, který v době dokončení patřil k nejmodernějším podnikům distribuujícím do celé východní Evropy, se stěhujeme po téměř 79 letech. Změna sídla a distribučního skladu je tedy pro naši společnost BARVY A LAKY HOSTIVAŘ významným a dobře promyšleným krokem,“ říká Ing. Dariusz Jakubowicz, předseda představenstva BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a.s., a dodává, „přáli jsme si přesídlit do moderních kancelářských a skladových prostor a areál společnosti P3 v Horních Počernicích naše požadavky dokonale splňuje. Navíc nás oslovil svojí výbornou polohou a dobrou infrastrukturou. Věříme, že nám tato změna přinese další optimalizaci distribučních toků a naše zboží bude na pultech prodejen a u svých zákazníků ještě rychleji než doposud.“
 
P3 Prague Horní Počernice se nachází v okrese Praha–východ, 15 minut od centra Prahy, na exitu 3 rychlostní silnice R10 spojující Prahu s Německem. Park je dostupný hromadnou dopravou a železniční stanice je vzdálená necelý 1 km. Jeho výstavba byla zahájena v roce 2006 a v současnosti park tvoří 28 budov. Největšími nájemci parku jsou společnosti Alimpex Food, Alza, Coca-Cola, Datart, DSV, Ikea, MD Logistika, Pet Center, PNS, RTR a Wavin.

Přečtěte si také

Back to top button