Logistika a sklady

Den české logistiky: první ročník předčil očekávání a založil novou tradici

Ve čtvrtek 16.4.2015 proběhl v prostorách CTParku Prague North historicky první ročník Dne české logistiky – zcela nového odborného diskusního fóra věnovaného problematice strategie rozvoje české logistiky rozšířeného o veletržní expozici v prostorách moderní skladové haly a atraktivní doprovodný program.

Těžištěm jednotlivých částí odborného programu byly příspěvky ředitele odboru strategie MDČR, představitelů MŠMT, MPO, MMR, SŽDC, ESF, GS1, středních a vysokých škol s logistickými obory a dalších institucí s přímým vlivem na strategii rozvoje dopravy a logistiky v ČR. Na tyto příspěvky pak  navazovaly panelové diskuze za účasti představitelů významných uživatelů logistické infrastruktury a společností podnikajících v rámci platného legislativního rámce.
 
V rámci zcela nového konceptu Dne české logistiky byla paralelně s tímto programem v místě konání Dne české logistiky k dispozici výstavní plocha pro vybudování veletržní expozice společností, které mají zájem představit své produkty a služby široké odborné logistické veřejnosti.
 
Přestože pořadatel akce – Česká logistická asociace – předpokládal původně účast 120-150 osob, výsledná účast předčila veškerá očekávání: I přes velmi krátký čas, který byl pro přípravu k dispozici, se prvního ročníku této zcela nové akce zúčastnilo bezmála 400 logistických odborníků z firem a institucí všech velikostí.
 
Celkově tak byl první ročník Dne české logistiky velmi úspěšný a v nejbližších dnech začnou přípravy na ročník druhý, který opět ve vazbě na European Supply Chain Day Evropské logistické asociace proběhne v termínu 21.4.2016.
 

Přečtěte si také

Back to top button