Logistika a sklady

Nika Chrudim v P3 Liberec: JLL pomohla udržet nulovou neobsazenost v Libereckém kraji

Všech 165 000 m2 průmyslových ploch třídy A (ke konci posledního čtvrtletí roku 2014) v Libereckém kraji je obsazeno, což dělá z regionu jediný kraj České republiky s nulovou mírou neobsazenosti.

Zájem o tento region dokazuje i jedna z transakcí, kterou nedávno zprostředkovala společnost JLL. Logistická společnost Nika Chrudim si pronajala poslední budovu v průmyslovém parku P3 Liberec. Díky této transakci je park nyní plně obsazen. Budova nabídne 7 096 m2 průmyslových prostor a 561 m2 kanceláří. Dokončení budovy a následně i celého parku je plánováno na červenec 2015.
 
“Tato transakce dokazuje, že Liberecký kraj se zařadil mezi žádané lokality na českém trhu průmyslových nemovitostí. Díky své poloze a blízkosti německých hranic a Prahy je atraktivní volbou jak pro výrobní, tak i logistické společnosti působící především v oblasti automobilového průmyslu. Ty využívají více než 50 % všech průmyslových ploch pronajatých v kraji za posledních pět let,“ dodal Miroslav Kotek, Senior Consultant oddělení průmyslových a logistických nemovitostí JLL.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button