Logistika a sklady

Amazon otevírá pozice pro absolventy vysokých škol

Amazon dnes zahájil otevírání pozic pro absolventy univerzit ve svém dobrovízském distribučním centru, které bude zprovozněno ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Úspěšní kandidáti se přidají k rostoucímu evropskému týmu společnosti a budou hrát důležitou roli při spouštění jejího nejnovějšího distribučního centra. Amazon hledá absolventy oborů, jako jsou management, provoz, HR, finance či IT.
 
„Díky našim zkušenostem a propracovaným interním postupům jsme schopni nabídnout každému novému kolegovi příslušné školení. Rádi tedy do našeho týmu přivítáme i absolventy bez relevantních pracovních zkušeností. V České republice je řada kvalitních univerzit, které poskytují vysoké standardy vzdělání, těšíme se, až se k nám jejich absolventi přidají,“ řekl Erwin Brunner, regionální ředitel distribučních center Amazon.
 
Amazon do svého týmu hledá ambiciózní a pracovité absolventy, kteří se začlení do rychle rostoucího logistického týmu Amazonu. Společnost jim nabízí trvalé pracovní úvazky, strukturovaný systém vstupních a návazných školení i podporu v začátcích jejich působení. Všichni zaměstnanci, kteří se k Amazonu na absolventských pozicích přidají, dostanou konkurenceschopný plat a balíček zaměstnaneckých výhod.
 
Proces náboru sestává z několika pohovorů vedených jak po telefonu tak osobně, jejich hlavním jazykem bude angličtina. Uchazeč se v průběhu pohovorů setká se zaměstnanci Amazonu v různých pozicích včetně svých budoucích nadřízených, se zástupci HR oddělení i s provozním týmem z různých zemí a bude mít možnost s nimi danou pracovní pozici prodiskutovat.
 
Seznam všech otevřených pracovních nabídek Amazonu v České republice včetně popisů jednotlivých pozic je zde: http://www.amazon.jobs/location/czech-republic.
 
Společnost také hledá kandidáty na IT a HR pozice pro korporátní kancelář, která bude otevřena ve druhém čtvrtletí letošního roku v pražských Dejvicích. Amazon pokračuje s výstavbou distribučního centra v Dobrovízi o celkové rozloze 95 000 m2, které plánuje otevřít ve třetím čtvrtletí letošního roku.
 
Nové distribuční centrum nabídne do tří let od uvedení do provozu stálou práci 2 000 zaměstnanců a dalším 3 000 sezónním. Moderní budova bude disponovat například klimatizací či plně vybavenou jídelnou s vlastní kuchyní. Půjde již o druhou budovu společnosti Amazon v Dobrovízi – v roce 2013 zde otevřela centrum vráceného zboží.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button