Logistika a sklady

Raben rozšiřuje svoji přítomnost v Prologis parcích v jižním Polsku

Společnosti podepsaly smlouvy o pronájmu 37 000 metrů čtverečních.

Prologis, Inc (NYSE: PLD), globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že podepsal smlouvy o pronájmu celkem 37 000 metrů čtverečních s Raben Polska, evropským poskytovatelem logistických služeb, v Prologis parcích u Vratislavi a u města Chorzów.
 
Smlouvy zahrnují pronájem:
- 20 620 metrů čtverečních, z toho prodloužený pronájem sestává z 10 590 metrů čtverečních, nová nájemní smlouva pak zahrnuje 10 030 metrů čtverečních. Prostory byly pronajaty v budově 3 v Prologis Parku Wrocław;
- 16 380 metrů čtverečních, jedná se o prodloužení smlouvy v budově 1 v Prologis Parku Chorzów.
 
Raben Polska je zákazníkem společnosti Prologis od roku 2004. V současné době si firma pronajímá více než
100 000 metrů čtverečních distribučních prostor v osmi budovách společnosti Prologis po celém Polsku.
 
„Jsme hrdí na to, že Raben Group, společnost s více než osmdesátiletou tradicí na evropském trhu, si pro svoje podnikání již více než 10 let volí nabídky společnosti Prologis,“ řekl Michał Czarnecki, viceprezident a ředitel pronájmu Prologis v Polsku, „naše služby vynikají nabídkou vysoce kvalitních prostor se strategickou polohou, která umožňuje flexibilní skladování a efektivní distribuci na místní trhy a do sousedních zemí.“ Prologis je vedoucím poskytovatelem industriálních nemovitostí v Polsku s více než 2 miliony metrů čtverečních logistických a distribučních prostor (k 31. březnu 2014).
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button