Logistika a sklady

Paweł Sapek jmenován country managerem Prologis pro Polsko

Prologis, Inc (NYSE: PLD), globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, oznámil, že na pozici senior viceprezidenta a country managera pro polský trh nastoupí Paweł Sapek.

Na této pozici bude zodpovědný za řízení investic a provozních aktivit společnosti v Polsku. Paweł Sapek pracuje v oblasti nemovitostí a projektového řízení již 18 let. Dříve působil ve společnosti Segro v Polsku, kde pracoval jako manažer pro rozvoj obchodu ve střední a východní Evropě. Před nástupem do společnosti Segro působil ve společnosti Arup, nadnárodní společnosti poskytující odborné služby, a v Morrison Knudsen Corporation.
 
Vystudoval marketing a management na Vysoké škole ekonomické v Katovicích. Také získal postgraduální diplom na Vysoké školy ekonomické ve Varšavě v oblasti řízení logistiky. „Pawlovy prokazatelné výsledky v oblasti rozvoje nemovitostí v regionu a jeho schopnost porozumět potřebám našich zákazníků z něj dělá cenný přírůstek do našeho polského týmu,“ řekl Ben Bannatyne, výkonný ředitel společnosti Prologis pro střední a východní Evropu, „jsem si jistý, že s Pawlovými odbornými znalostmi a zkušenostmi posuneme naše podnikání na ještě vyšší úroveň, což ocení naši zákazníci i investoři.“
 
Prologis je hlavním poskytovatelem industriálních nemovitostí v Polsku s portfoliem o celkové rozloze více než 2 miliony metrů čtverečních ve 20 logistických parcích (k 31. březnu 2014).
 

Přečtěte si také

Back to top button