Logistika a sklady

Logan Smith jmenován na pozici Chief Investment Officer společnosti P3

PointPark Properties (P3), vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí,jmenoval Logana Smithe na pozici Chief Investment Officer.

Bude se podílet na realizování ambiciózních plánů obchodního růstu firmy na evropské úrovni. Logan Smith do P3 nastoupil po odchodu ze společnosti Prologis, v níž zastával funkci Head of European Acquisitions & Dispositions.
 
Generální ředitel P3 Ian Worboys v této souvislosti uvedl: „P3 zahajuje jeden z nejrozsáhlejších programů expanze na evropském logistickém trhu, a to díky silnému finančnímu zázemí, které nám poskytli naši vlastníci – soukromé společnosti TPG a Ivanhoé Cambridge. Pevně věřím, že Logan Smith bude díky svým odborným znalostem a zkušenostem při plnění těchto plánů velkým přínosem.“  
 
Logan Smith působil 16 let v oblasti logistiky a nemovitostí v Evropě a Severní Americe. V roce 2008 opětovně nastoupil do amsterdamské pobočky společnosti Prologis do oddělení Asset Management and Acquisitions. Po sloučení firem Prologis a AMB v roce 2011 byl jmenován do čela týmu European Transactions, kde byl odpovědný za akvizice a divestice v přibližné hodnotě 2 miliardy eur.
 
Logan Smith získal titul MBA na Harvard University a s vyznamenáním vystudoval ekonomii na Cornell University. „Stát se součástí týmu P3 právě v tomto období je velmi vzrušující. Evropský logistický trh se rychle mění a na operační úrovni je stále komplikovanější a náročnější. To vyžaduje vysokou efektivitu a hluboké porozumění byznysu našich zákazníků. Z investičního hlediska vytvářejí makroekonomické změny jako je e-commerce nebo konsolidace dodavatelských řetězců i nadále atraktivní investiční příležitosti pro týmy, které mají dostatečnou kapacitu a odpovídající odborné znalosti k jejich realizaci,“ řekl nově jmenovaný Chief Investment Officer společnosti P3 Logan Smith.
 

Přečtěte si také

Back to top button