Logistika a sklady

H-Park v Brně zkolaudován

Druhá fáze objektu s názvem H-Park byla zkolaudována. Jde o jediné nově postavené prostory typu nákupního parku v Brně v první polovině letošního roku.

Nová plocha druhé fáze zahrnuje zhruba 2,900 metrů čtverečních, z toho je přibližně polovina předpronajata. Celková plocha H-Parku po rozšíření nyní číní cca 7,500 metrů čtverečních. Na pronájmu se podílí průmyslový tým společnosti Cushman & Wakefield.
 
Na konci léta otevřou své prodejny společnosti Schachermayer – velkoobchod pro řemeslo, průmysl a obchod, Šimbera – prodejce dveří a zárubní a IMPORT FASHION prodej módních značek.   
Ve zbývajících prostorách vlastník projektu, společnost Raiffeisen – Leasing, s.r.o. zvažuje například zřízení automobilového diagnostického centra či prodejnu nábytku.
 
Developer  Raiffeisen – Leasing, s.r.o. zahájila výstavbu druhé fáze loni na podzim poté, co se plně pronajala první fáze a nebyla plně uspokojena poptávka po pronájmu ploch. V případě pokračujícího zájmu ze stran potenciálních zájemců zváží pronajímatel výstavbu i dalších fází na zbývajícím pozemku.
 

Přečtěte si také

Back to top button