Logistika a sklady

Divize Global Services společnosti Sanmina si v Brně pronajala více než 7000 m2

Společnost Sanmina, globální výrobce elektroniky a poskytovatel služeb se sídlem v USA, si v Českém technologickém parku v Brně pronajala přes 7000 m2 špičkových kancelářských a servisních prostor.

V těchto prostorách zajišťuje mimo jiné opravy ručních skenerů, přenosných počítačů, zařízení pro bezdrátové LAN technologie či opravy plošných spojů. Servis poskytovaný brněnským závodem společnosti Sanmina pokrývá region Evropy, Blízkého východu a Afriky (EMEA).
 
Firma dříve prostory v Českém technologickém parku užívala formou podnájmu a nyní se rozhodla v místě zůstat a přejít do přímého pronájmu. Transakci jménem společnosti Sanmina zprostředkovali Christopher LaRue, Ferdinand Hlobil a Hendrik Jung z týmu pronájmu průmyslových ploch společnosti Cushman & Wakefield.
 
Český technologický park se nachází v severozápadní části Brna a je určen jak pro „hi-tech“ výrobu, tak pro kanceláře. Park v současnosti disponuje přibližně 52 000 m2 plochy pro hi-tech výrobu a administrativní využití, přičemž v něm dlouhodobě působí firmy jako Motorola Solutions, Vodafone a IBM. Areál sousedí přímo s Vysokým učením technickým v Brně, což přispívá k nabídce vysoce kvalifikované pracovní síly. Navíc má dobré tramvajové i autobusové spojení s centrem města.
 

Přečtěte si také

Back to top button