Logistika a sklady

DACHSER: Kladno ožilo Evropským festivalem

Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic uspořádal v sobotu 14. června na své pobočce v Kladně DACHSER Evropský festival.

Návštěvníci festivalu mohli ochutnat speciality z  11 regionů Evropy, které jsou součástí sítě DACHSER, na své si ale přišli i milovníci hudby, vědomostních soutěží a adrenalinových zážitků. Akce pro zaměstnance, zákazníky a přátele společnosti DACHSER s rodinami se konala odpoledne na kladenské pobočce v rekultivovaných prostorách bývalé Poldovky.
 
DACHSER na ní prostřednictvím regionálních specialit představil své kolegy z jiných zemí – návštěvníci tak mohli ochutnat například holanské sýry, bavorské klobásky, borovičku ze Slovenska nebo vídeňský řízek, ale i krajové speciality českých a moravských poboček.
 
Hlavním bodem programu byl koncert skupiny YO YO BAND a také vědomostní soutěž Taxík s Alešem Hámou. Pro dámy pak byl připravený workshop, na kterém si mohly vyrobit vlastní šperk, pánové si mohli vychutnat adrenalinový zážitek na off-roadech a na děti čekal skákací hrad, maxiautodráha, šlapací „ještěrky“ a mnoho dalšího.
 
„Jsme rádi, že se DACHSER Evropský festival těšil takovému zájmu,“ říká ing. Jan Polter, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic, a dodává, „prvního ročníku Evropského festivalu společnosti DACHSER se zúčastnilo téměř 800 návštěvníků, a tak uvažujeme o založení nové tradice.“
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button