Letecká doprava

easyJet bude nově létat z Prahy na letiště London Southend

Společnost easyJet, přední evropský letecký dopravce, dnes oznámila, že rozšiřuje své působení a otevírá novou linku z Prahy na letiště London Southend.

Od 27. července 2018 bude na této lince létat celoročně dvakrát týdně, v pondělí a v pátek. Letenky jsou již v prodeji na easyJet.com, prostřednictvím GDS nebo mobilní aplikace easyJet v ceně od 585 Kč*.
 
Společnost easyJet nyní nabízí 10 linek z Prahy do 4 evropských zemí. V uplynulých 12 měsících z Prahy a do Prahy přepravila rekordní počet pasažérů – přes 1,2 miliony, což činí oproti předchozímu roku nárůst o 11 %.
 
Zákazníci easyJet mohou využívat řadu digitálních technologií. Cestující si ze svých smartphonů snadno zarezervují let a provedou check-in, velmi populární jsou funkce jako skenování cestovního pasu, sledování letu v reálném čase, mobilní palubní lístek nebo identifikace dotykem.
 
Ali Gayward, manažer společnosti easyJet pro Velkou Británii, říká:
„Nová linka z Prahy na Southend nabídne pasažérům cestujícím do britské metropole další možnosti kromě existujících spojů, které létají na londýnská letiště Gatwick a Stansted. Letiště Southend stojí na nejvyšší příčce hodnocení londýnských letišť a zákazníci vyzdvihují zejména jeho skvělé služby a celkovou uživatelskou vstřícnost. S Londýnem letiště spojuje pohodlná vlaková linka s nabídkou až osm spojů za hodinu do stanic Stratford a Liverpool Street v samém centru metropole.“
 
* Cena za jednosměrnou letenku pro jednu osobu při cestě dvou osob na jednu rezervaci.
 

Přečtěte si také

Back to top button