Letecká doprava

Wizz Air spouští doposud největší náborovou kampaň

Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, spouští nejrozsáhlejší náborovou kampaň ve své historii.

Po 13 letech posilování svého vedoucího postavení v regionu střední a východní Evropy vytvoří WIZZ v příštím roce téměř 1300 nových pracovních míst. K jedenácti novým Airbus A320 a A321, které přibyly do flotily tento rok, totiž přibude během roku 2018 dalších 21. Tým WIZZ tedy bude koncem roku 2018 čítat více než 4 500 lidí. Tím ale růst letecké společnosti nekončí. Do konce roku 2024 WIZZ plánuje svou flotilu zdvojnásobit na více než 160 letadel.
Do konce roku 2018 proběhne 400 náborových akcí ve více než 25 zemích Evropy i mimo ni. Zájem je o piloty i palubní průvodčí. Společnost Wizz Air chce přilákat mezi své profesionály ambiciózní nadšené lidi s vášní pro letectví.


V rámci zastřešující kampaně #IamWIZZcrew se může každý, kdo má zájem o kariéru u WIZZ, dozvědět více o společnosti, kariéře v oblasti letectví přímo od pilotů a letušek. Pod hashtagem #IamWIZZcrew najdou zájemci tisíce obrázků a příspěvků na různých kanálech sociálních médií přímo od členů posádek WIZZ.
 
Spolu s přitažlivým platovým ohodnocením a benefity nabízí Wizz Air svým pilotům několik prověřených modelů spolupráce. První důstojníci i kapitáni mohou dojíždět, využívat rozsáhlou síť WIZZ, která má přes 550 tras, nebo se přestěhovat do kterékoliv z 28 základen v 15 evropských zemích. (Nejbližší schůzky pro nábor pilotů a další informace najdete zde: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/pilots#/).
Úspěšní uchazeči o pozici palubních průvodčí společnosti Wizz Air projdou mimořádným výcvikem, zdarma také získají uniformy a možnost pracovat ve svém domovském městě pro jednu z nejúspěšnějších evropských leteckých společností – a samozřejmě i možnost využívat lety po celé Evropě i mimo ni. (Nejbližší termíny pro nábor palubního personálu a další informace jsou dostupné na adrese https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant/#/)
 
József Ujhelyi, ředitel divize letových operací společnosti Wizz Air, doplňuje: „Společnost Wizz Air je jednou z nejúspěšnějších evropských leteckých společností a na trhu nadále roste dvojciferným tempem. Naše flotila bude do roku 2024 nejméně dvojnásobná a to našim současným i budoucím zaměstnancům nabízí spoustu kariérních příležitostí v rámci největší nízkonákladové letecké společnosti ve střední a východní Evropě. Wizz Air se pyšní profesionálními posádkami, které poskytují vynikající služby. Zaměstnanci těží z výjimečného výcviku, kariérních příležitostí, stejně jako z nezapomenutelných zážitků ve skvělém pracovním prostředí. A naši zaměstnanci v rámci jedinečné kampaně #IamWIZZcrew nabízejí pohled do zákulisí všem těm, kteří se chtějí stát součástí týmu WIZZ.“

Přečtěte si také

Back to top button