Letecká doprava

Wizz Air přináší svým cestujícím aktuální výsledky fotbalových zápasů

Wizz Air, největší nízkonákladový letecký dopravce ve střední a východní Evropě, dnes oznámil, že piloti WIZZ budou informovat o aktuálním stavu skóre po prvním a druhém poločase fotbalových zápasů, které se budou hrát v době letu.

Informace budou pilotům zasílány z řídicího střediska letecké společnosti v Budapešti prostřednictvím zpráv ACARS (Aircraft Communications Addressing and Reporting System). Fanoušci fotbalu tak budou dostávat nejaktuálnější zprávy o výsledcích i ve výšce 11 500 metrů.
 
Cestující budou předem upozorněni na nadcházející hlášení aktuálních výsledků fotbalových zápasů, aby se fanoušci, kteří si nepřejí znát aktuální stav, protože se chystají později sledovat zápas ze záznamu, mohli připravit a nechtěnou informaci neslyšeli.
 
Wizz Air provozuje lety z 19 zemí z celkem 24 účastníků právě probíhajícího mistrovství Evropy ve fotbale a má základny v pěti z nich. Letecká společnost si je dobře vědoma důležitosti týmového ducha a soudržnosti a WIZZ maximálním možným způsobem podporuje fotbalové fanoušky speciálními lety do francouzských destinací, aby se včas dostali na zápasy svých týmů a po jejich skončení se mohli vrátit zpátky domů. Wizz Air je také preferovanou leteckou společností maďarského národního týmu, který se přesouvá mezi dějstvími západů ve Francii ve zcela novém letadle WIZZ Airbus A320.
 
Tamara Valloisová, vedoucí oddělení komunikace společnosti Wizz Air, říká: „Naši zákazníci, kteří pozorně sledují výsledky z mistrovství Evropy, nemusí dělat kompromisy při plánování svých cest. Naši cestující budou znát nejnovější výsledky i za letu ve výšce 11 500 metrů díky zprávám našich pilotů o aktuálním stavu skóre. Ať letíte se společností WIZZ pracovně, na letní dovolenou nebo na zápas svého oblíbeného týmu ve Francii, nejnovější informace o vývoji skóre zápasů budete dostávat dokonce i za letu.“

Přečtěte si také

Back to top button