Letecká doprava

Emirates a Bangkok Airways oznamují codesharové partnerství na 19 linkách v jihovýchodní Asii

Partnerství spojív rámci jedné letenky mezinárodní cestující s regiony celé jihovýchodní Asie.

Emirates, globální spojovatel lidí a míst, dnes oznámil novécodesharovépartnerstvísvýznamnými thajskýmiaerolinkami Bangkok Airways, jež otevře nové destinace cestujícím Bangkok Airways a Emiratesz Evropy, Australasie a regionů jihovýchodní Asie.

Nové partnerství umožní Emirates přidat se k 19 trasám Bangkok Airways do celé řady měst jihovýchodní Asie. Do globální sítě Emirates přibude celkem 14 nových destinací, které bez problémů spojí zákazníky s novými turistickými destinacemi, jako je KoSamui a ČiangMai v Thajsku, SiemReap v Kambodži a Rangún a Mandalaj v Myanmaru. Pasažéři, kteří cestují na letiště Bangkok Suvranabhumi, na Phuket, do KualaLumpur a Singapuru budou moci využít codesharové trasy BangkokAirways.

Tato smlouva rovněž nabízí cestujícím Emirates do a z KoSamui využít možnosti mezipřistání v Hongkongu, KualaLumpur, Singapuru a na Phuketu. Lety Bangkok Airways hladce navazují na lety Emirates z Dubaje a dalších destinací včetně evropských měst. Rovněž nabídnou vyšší návaznost letů pro cestující z Austrálie a Nového Zélandu. Thierry Antinori, výkonný viceprezident a obchodní ředitel Emirates, řekl:

„Novécodesharovépartnerství s Bangkok Airways poskytne našim cestujícím více možností, flexibilitu a snadné spojení s různými městy celé jihovýchodní Asiepři letech do az Dubaje, což v konečném důsledku umožníplynulejší a pohodlnější cestovní zážitek.“ „Emiratesv současné době provozuje šest denníchlinek do Bangkoku a od prosince budou čtyři z těchto linekobsluhoványnaším vlajkovým letadlem A380.

Codesharové partnerství nabízí mnoho možností, jak se do regionu dostat. Spolu s Bangkok Airwaysdopravíme více lidí na více míst a otevřemelidem z celého světa nové destinace v jihovýchodní Asii. Region nabízí jedny z nejúžasnějších turistických atrakcí, jež jsou také součástí světového dědictví UNESCO, včetně Šweitigoumské pagody a Angkor Vat. Tato místa budou nyní pro pasažéry Emiratespřístupnější. Je to důležité partnerství, díky němuž i nadále rozšiřujeme destinace dostupné pro pasažéry Emirates,“ dodal ThierryAntinori.

„Je to skvělá zpráva i pro český trh, jelikož Thajsko patří mezi nejoblíbenější destinace českých cestujících po celý rok. Určitě ocení tuto novou úroveň pohodlí a snadné spojení s destinacemi v jihovýchodní Asii. Očekáváme, že poptávka ze strany českých zákazníků bude i nadále růst, a proto je důležité, abychom pokračovali v rozšiřování našich služeb, aby bylo cestování dostupné a snadnější pro každého,“ řekl Bořivoj Trejbal, ředitel Emirates pro Českou republiku.

Peter Wiesner, senior viceprezident pro správu sítě Bangkok Airways, řekl: „Tato nová codesharová spolupráce s Emirates je dalším důležitým milníkem a vzrušujícím okamžikem v pokračujícím růstu Bangkok Airways. Umožňuje poskytnout našim zákazníkům z celého regionu pohodlné a bezproblémovéspojení do Dubaje a zbytku světa prostřednictvím široké regionální sítě linek, a to přímoz jejich lokálního letiště.“  

Bangkok Airways provozuje 31 linek na 24 asijských letišť. Zákazníci Emirates cestující s Bangkok Airways budou mít stejné zavazadlové limity jako s Emirates a zavazadla budou rovnou odbavena do jejich cílové destinace. Všichni cestující Emirates letící s Bangkok Airways obdrží palubní vstupenky při odbavení na svém prvním mezinárodním odletovém letišti. Emirates má v současné době codesharovésmlouvy s 15 partnery po celém světě. Díky nové codesharové spolupráci s Bangkok Airways mohou nyní zákazníciEmirates využívat spojů do 104 destinací v Asii a Tichomoří, včetně těch, které nabízí Qantas a Jetstar.

Přečtěte si také

Back to top button