Motorismus

Společnost Monopoly ze St. Peterburgu objednává 700 nákladních vozidel DAF

Jedna z největších ruských společností Monopoly, která se specializuje na dopravu chlazených ovocných produktů, rozšíří svůj vozový park o 700 nových vozidel DAF XF.

Smlouvu o dodávce nových vozidel DAF podepsali na veletrhu IAA v Hannoveru ředitelé společnosti Monopoly Ilja Dmitrijev a Maxim Onyfrjenko, generální ředitel dealera společnosti DAF Terra Truck Marcel Verbeeten a Ron Bonsen, člen představenstva společnosti DAF zodpovědný za prodej a marketing. Část vozidel bude dodána do konce tohoto roku, další budou následovat v průběhu celého příštího roku. Díky této objednávce překročí vozový park společnosti Monopoly 1 000 vozidel, z nichž 700 bude značky DAF.
 
„Vozidla společnost DAF jsme vybrali na základě vlastního průzkumu. Výsledek byl přesvědčivý, a to díky jejich spolehlivosti, vysoké kvalitě, nízké spotřebě paliva a nízkým celkovým provozním nákladům, což jednoznačně potvrdilo, že jsou to ve své třídě špičková vozidla,“ řekl po podepsání kontraktu Ilja Dmitrijev.
 
„Jako profesionálové v oblasti dopravy a logistiky víme, že naši zákazníci vyžadují dodržování časů nakládky a vykládky. Proto od vozidel, které používáme, vyžadujeme maximální spolehlivost a minimální požadavky na údržbu. Tyto podmínky splňují právě vozidla DAF.“ Ilja Dmitrijev dodal, že s touto objednávkou byla zahájena dlouhodobá spolupráce se společností DAF a s jejími dealery.
 
„Rád bych managementu společnosti Monopoly poděkoval za důvěru k našemu dealerství Terra Truck,“ poznamenal generální ředitel dealerské pobočky společnosti DAF v St. Peterburgu. „Budeme pokračovat v úsilí pomáhat společnosti Monopoly při úspěšném rozvoji jejího podnikání. Těší nás, že jsme uzavřeli tuto smlouvu s přední ruskou dopravní společností,“ řekl člen správní rady společnosti DAF Trucks Ron Bonsen. Je to velké uznání nejen pro naše vozidla, ale zároveň také pro naši úspěšně se rozvíjející dealerskou síť v Rusku.“
 

Přečtěte si také

Back to top button