Motorismus

Volvo Group zaštítí servisní činnost Renault Trycks na jižní Moravě

Společnosti Volvo Group Czech Republic, s.r.o. a Lancar spol. s r.o. se dohodly na převzetí aktivit značky Renault Trucks v rámci regionu jižní Moravy.

Na základě této dohody zaštiťuje Volvo Group počínaje 1. květnem servisní činnost pro značku Renault Trucks v jihomoravském kraji. Dohoda o převzetí aktivit byla uzavřena mezi Volvo Group a Lancarem na jaře letošního roku a týká se servisní činnosti značky Renault Trucks v pobočce společnosti Lancar v Popůvkách u Brna.
 
Servisní aktivity Renault Trucks budou nadále provozovány ve stávajících prostorách společnosti Lancar nicméně pod hlavičkou Volvo Group Česká Republika. Společně s převzetím servisní činnosti přechází pod Volvo Group i zkušení a zaškolení zaměstnanci společnosti Lancar.
 
„Lancar spol. s r.o. působí na trhu více než dvacet let a po celou dobu se staral o rozvoj a dobré jméno značky Renault Trucks. Během svého působení se stal pro Renault Trucks významným partnerem a jedním z pilířů jeho dealerské sítě v České Republice.  Za to patří naše díky majiteli společnosti panu Jindřichu Lančaričovi a celému kolektivu zaměstnanců Lancaru. Věřím, že Volvo Group naváže na tradici kvalitních a spolehlivých služeb na jižní Moravě, které zákazníkům Renault Trucks poskytoval Lancar,“ řekl Robert Grozdanovski, generální ředitel Volvo Group Czech Republic, s.r.o.
 
 
Převzetím servisních aktivit Renault Trucks v Popůvkách u Brna dokončilo Volvo Group integraci své servisní sítě v České republice, která byla zahájena na počátku loňského roku. Během rekordně krátké doby se Volvo Group podařilo otevřít 9 duálních truck center společných pro obě značky Renault Trucks a Volvo Trucks napříč celou republikou, které tak zákazníkům poskytují široké portfolio služeb z jediného prodejního místa. Mimo společných truck center pak Volvo Group provozuje 3 Renault Trucks centra v Praze, Popůvkách u Brna a Ostravě a 3 Volvo Truck centra v Praze, Brně a Havířově.
 

Přečtěte si také

Back to top button