Motorismus

První společný servis Volvo Trucks a Renault Trucks v České republice zahájil svou činnost

V rámci probíhající revize sítě Volvo Trucks a Renault Trucks v České republice, byl zahájen provoz prvního společného Group Truck Centra v Humpolci.

Společnost Volvo Group Trucks Česká republika otevřela svůj první společný servis pro značky Volvo Trucks a Renault Trucks v České republice na adrese: Central Trade Park D1, 396 01, Humpolec. Autorizované Volvo Group Truck Centrum zastřešuje prodej nových vozidel, náhradních dílů a opravy vozidel obou značek. Díky své výhodné poloze přímo u hlavní tepny D1 je tak toto Group Truck Centrum snadno dostupné pro většinu zákazníků kraje Vysočina. 
 
Společnost Volvo Group Trucks hodlá tímto krokem posílit svoji pozici a současně navázat na  dlouholetou tradici a dobrou pověst značky Renault v tomto kraji. Nezávisle na novém uspořádání sítě zůstávají zachovány obchodní týmy Volvo Trucks a Renault Trucks samostatné, což je důležité  jak pro udržování vztahů se zákazníky, tak pro rozvoj obou značek. Po zahájení provozu v Humpolci bude následovat otevření dalších společných Volvo Group Trucks Center v Hradci Králové,  Ústí nad Labem a v Olomouci. 
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button