Motorismus

Prodej Třídy V Night Edition byl zahájen

Exkluzivní Night Edition Třídy V je k dispozici. Nový speciální model populárního velkoprostorového modelu od Mercedes-Benz vyniká svými sportovními prvky s exkluzivními černými designovými detaily.

Přední a zadní spodní díl nárazníku od AMG, stejně jako AMG prahy jsou k dispozici už ve standardu. Zvenku se Night Edition chlubí černými vnějšími zrcátky, mřížkou chladiče s černě lakovanými lamelami, exkluzivními devatenáctipalcovými AMG koly se sedmi dvoupaprsky vyvedenými v černé barvě, plaketami EDITION po obou bocích a zatmavenými zadními okny.
Interiéru vévodí komfortní sedadla v kůži nappa, přístrojová deska v kůži – obojí s kontrastním prošíváním – koberečky s plaketou EDITION a volitelné černé střešní lyžiny.
 
Komfort řidiče ve standardu dále rozvíjí mimo jiné parkovací paket s kamerou 360 stupňů. Ten napomáhá snadnému manévrování a parkování. Dynamický pocit z řízení i nadále zajišťuje dieselový motor V250d s výkonem 140kW/190koní, případně 150kw/205koní po dobu 30 vteřin (spotřeba, kombinovaná: 7,5 – 6,8 l/100 km; kombinované emise: 199 – 179 g/km).
 
Cena Night Edition začíná na 1 573 023 Kč (bez DPH) a oproti nákupu jednotlivých prvků výbavy nabízí podstatnou finanční úsporu. Třídu V Night Edition lze v České republice objednat již nyní.

 

 

Přečtěte si také

Back to top button