Motorismus

CTP koupilo průmyslové nemovitosti navázané na automobilový průmysl

Developerská společnost CTP dokončila koupi významného portfolia slovenských komerčních nemovitostí z oblasti automobilového průmyslu a logistiky. Jde o lokality u Trnavy a Nitry.

Kupované portfolio zahrnuje tři skupiny nemovitostí. Jde o 62 000 m2 logistických a výrobních hal v Trnavě vedle výrobního závodu PSA Peugeot Citroën, včetně pozemku o rozloze 35 000 m2 pro další výstavbu.
 
Další nemovitostí je zařízení na výrobu automobilových součástek na ploše 15 000 m2 v Nitře v blízkosti místa budoucího závodu Jaguar Land Rover. Součástí je i pozemek o rozloze 40 000 m2 pro další zástavbu.Třetí nemovitostí, kterou CTP na Slovensku získalo, je kancelářská budova Westend Tower o rozloze 8500 m2 v Bratislavě. Na financování obchodu se spolu podílela Tatra banka, člen Raiffeisen Bank International.
 
„Úspěšné uzavření tohoto obchodu podporuje naši dlouhodobou strategii usilovat o regionální dominanci prostřednictvím akvizic i organického růstu. Nedávno jsme posílili svůj tým zaměřený na fúze a akvizice a mám radost, že tato práce přináší výsledky,“ uvádí Remon Vos, generální ředitel CTP.
 

Přečtěte si také

Back to top button