Motorismus

MICHELIN® Solutions představuje “EFFITIRESTM s palivovým závazkem”

MICHELIN® Solutions představuje “EFFITIRESTM s palivovým závazkem” – nové, hodnoty vytvářející řešení pro přepravce.

Na veletrhu CV Show, výstavě přepravní techniky, které se 14. dubna  otevřela v Birminghamu ve Spojeném království, představil MICHELIN® Solutions novou, hodnoty vytvářející nabídku pro přepravce. Tato nová služba nazvaná “EFFITIRESTM s palivovým závazkem” umožňuje manažerům dopravních flotil provozovat podnikání efektivněji.
 
EFFITIRESTM Solution pro přepravní společnosti spočívá v nabídce pneumatik spojených se závazkem úspory paliva vytvářeným na základě na míru vypracovaného auditu dané flotily a jejích provozních podmínek. Podstata smlouvy “EFFITIRESTM s palivovým závazkem”  je založena na ceně za kilometr (PPK) navržené přepravci.
 
Pro kvalifikaci pro tutu novou nabídku MICHELIN® Solutions musí mít přepravní společnost vybaveno 70% svého vozového parku telematickým systémem a vozidly s vysoce energeticky účinnými pneumatikami Michelin. V případě, že nedojde k úsporám obsaženým ve smlouvě, se MICHELIN® Solutions zavazuje nahradit dopravci  nerealizované úspory na základě poměrného dílu.
 
Řečeno slovy Paula DAVEY, obchodního ředitele MICHELIN® Solutions pro Spojené království a Irskou republiku: „Jsme si jisti, že řešení “EFFITIRESTM s palivovým závazkem” umožní našim zákazníkům vytvářet hodnoty, zatímco se plně soustředí na podstatu svého podnikání. Nabízí jim také způsob, jak snížit dobu potřebnou na údržbu vozového parku. Kombinací našeho know-how s expertízou Michelinu v oblasti nízkého valivého odporu pneumatik jsme schopni navrhnout mimořádně vhodný model úspory paliv.”
 
MICHELIN® Solutions je čerpá z odborných znalostí a zkušeností vyplývajících  z práce na více než 300 000 vozidlech pod hlavičkou více než  800 odborníků na pneumatiky fungujících po celé Evropě. Řešení  “EFFITIRESTM s palivovým závazkem” obsahuje 24-hodinovou silniční asistenci spolu se závazkem, že v případě poruchy spojené s pneumatikou dojde k její výměně za méně než dvě hodiny.
 
MICHELIN® Solutions revolucionalizovalo službu nabízenou vozovým parkům svým uvedením na trh na podzim 2013 tím, že se stal jediným velkým hráčem na trhu, který nabízel smluvní závazek založený na výsledcích. Se svou nabídkou EFFITIRESTM nabízí MICHELIN® Solutions globální ekosystém zaměřený na snížení spotřeby paliva. Za dobu více než jednoho a půl roku své existence pod touto značkou již MICHELIN® Solutions umožnil smluvně podchyceným vozovým parkům ušetřit v průměru 1,5 litru paliva na 100 km a vozidlo.
 
Pokud bychom brali v úvahu 2,5 milionů dálkových kamionů v Evropě, nabízí tato služba potenciální zisk ve výši 3 375 milionů litrů uspořeného paliva a úsporu o velikosti 9 milionů tun CO2 nevypuštěného do ovzduší spolu s hodnotou ve výši 3 375 milionů EUR ve prospěch přepravního odvětví každý rok.
 

Přečtěte si také

Back to top button