Motorismus

Srdcem spolu s českými hokejisty

Ve středu 25. března byl českou hokejovou reprezentací a zástupci společnosti McDonald´s slavnostně pokřtěn oficiální autobus, kterým se budou hráči dopravovat na jednotlivé zápasy a tréninky v rámci květnového mistrovství světa v ledním hokeji v Praze.

Společnost McDonald’sČeská republika jakožto partner české hokejové reprezentace a mistrovství světa v ledním hokeji 2015přináší svým zákazníkům a sportovním fanouškům možnost vyjádřit podporu českým hokejistům prostřednictvím platformy Srdcemspolu.cz.
 
 „Design autobusu jsme složili ze vzkazů, které fanoušci hokejovému nároďáku posílají přes naši webovou stránku srdcemspolu.cz, pevně věříme, že jim každodenní pohled na ně dodá sílu bojovat,“ uvedla Zuzana Svobodová, ředitelka komunikace McDonald’s pro ČR a SR, která dodává: „V květnu budeme Srdcem spolu s českými hokejisty! Budeme spolu s fanoušky sledovat jejich výkony, které budou podávat na Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze, a všichni je budeme podporovat za každé situace.“  
 
Ústředním motivem autobusu je srdce na ledové ploše s nápisem Srdcem spolu, jenž symbolizuje podporu fanoušků českým hokejistům. „Přejeme vám, abyste si mistrovství světa hlavně užili. My v McDonald’s a věřím, že i celý český národ, budeme srdcem s vámi a doufám, že vám tento autobus, plný povzbuzujících vzkazů, dodá sílu a motivaci do všech vašich hokejových bojů.“ Popřála hokejistům Zuzana Svobodová při včerejším křtu autobusu.
 
Srdcem spolu – tento podtitul vystihuje přístup českých fandů a zasáhne úplně každého. Ať už jste hospodyňka v domácnosti, vysoce postavený manažer, žák základní školy či vyučený kuchař. Ve chvílích, kdy nastupuje k utkání národní tým, se všichni zastaví a srdcem jsou právě s našimi hokejisty.
 
Právě v těchto okamžicích byste jim zajisté rádi osobně něco vzkázali. Tuto možnost máte již nyní. Stačí nahrát Váš textový či video vzkaz na www.srdcemspolu.cz nebo na FB McDonald’s či prostřednictvím SMS ve tvaru HOKEJ mezera váš vzkaz na číslo 900 20 03, který si pak přímo v kabině českého reprezentačního týmu hokejisté přečtou. Podpořte tým, na který je celý národ hrdý a dodejte mu sílu do dalšího boje!
 

Přečtěte si také

Back to top button