Motorismus

Iveco Magelys pro vrcholové sportovce

Symbolem krásného a zbožňovaného fotbalu v Římě v podání týmu AS Roma se stal nový luxusní Iveco Bus Magelys.

„Toto je nejkrásnější autobus v Itálii,“ s nadšením řekl při přebírání autokaru Italo Zanzi, generální ředitel fotbalového týmu AS Roma. Odteď bude nový Iveco Bus Magelys HD doprovázet fotbalový tým Giallorossi na všech duelech doma i venku. Konkrétně jde o dvounápravový Magelys 12,8m vybaven motorem Cursor 9 Euro VI o výkonu 400 koňských sil, který pracuje v tandemu s automatickou dvanáctistupňového převodovkou AS-Tronic. 
 
Autokar černé barvy má dva přední sloupky barevné: jeden červený a druhý žlutý. Po bocích dominule hlava vlčice, která je i symbolem Říma a v zadní části je velké logo AS Roma s rokem založení 1927, který ztělesňuje ducha týmu a touhu po sportovním úspěchu. Logo AS Roma se graficky skládá z mozaiky fotografií stovek fanoušků tohoto populárního fotbalového mužstva.
 
Nový autobus má 42 speciálních kožených sedadel značky Lazzarini, dva malé stolky a dvě místa určená pro zraněné hráče. Součástí výbavy luxusního autokaru je připojení Wi-fi, dva LCD monitory, USB konektory, audio-video soupravy na zadní straně každého dvojsedadla a kávovar s ledničkou s občerstvením pro posádku.
 
Podobný modrý Magelys HD už má i italská basketbalová reprezentace a černý třínápravový Iveco Bus Magelys HDH s motorem Cursor 10 FTP Industrial o výkonu 450 koňských sil využívá fotbalový tým Junventus Turín. Italský sport a Iveco Bus Magelys prostě patří k sobě a sportovní duch se snoubí s krásným designem, luxusním interiérem a vyspělou technikou.
 

Přečtěte si také

Back to top button