Motorismus

Firma Transics vybavuje celý vozový park komerčních vozidel společnosti ASKO

Firma Transics vybavuje celý vozový park komerčních vozidel společnosti ASKO moderními řešeními správy vozového parku; pomáhá zlepšit bezpečnost vozového parku a jeho provozní výkonnost.

WABCO Holdings Inc. (NYSE: WBC), globální lídr v oblasti technologií a přední dodavatel v odvětví komerčních vozidel dnes oznámil, že jeho byznys zaměřený na správu vozového parku, Transics International, vybaví celý vozový park komerčních vozidel společnosti ASKO NorgesGruppen z Norska svými řešeními pro správu vozového parku, které se těší přednímu postavení v tomto průmyslovém odvětví.
 
Transics vybaví vozový park komerčních vozidel společnosti ASKO čítající 700 kombinovaných nákladních vozidel a přívěsů svými řešeními pro správu vozového parku, které se těší přednímu postavení v tomto průmyslovém odvětví, včetně palubních počítačů, mobilních technologií a kancelářského softwaru. Tímto Transics pomůže největší potravinářské společnosti v Norsku, aby dále zvýšila bezpečnost svého vozového parku a provozní efektivitu.
 
Počínaje polovinou roku 2015 firma Transics upgraduje nákladní vozidla a přívěsy, vlastněné společností ASKO fixně zabudovanými palubními počítači TX-SKY, a nezávislým smluvním partnerům společnosti ASKO, , dodá mobilní aplikace na principu chytrých telefonů. Kancelářský software firmy Transics TX-CONNECT kompletně začleňuje toky informací z pevných, mobilních i kombinovaných řešení do jediné přístrojové desky. Kromě toho Transics nainstaluje své telematické řešení příští generace TX-TRAILERGUARD™ pro efektivní správu nákladních vozů, přívěsů a nákladu. Transics předpokládá, že tento projekt dokončí koncem roku 2016.
 
TX-TRAILERGUARD byl v září 2014 a jde o první produkt, který byl uveden na trh po akvizici systémů správy vozového parku firmy Transics společností WABCO v únoru 2014. TX-TRAILERGUARD je inovativní telematické řešení, které v reálném čase propojuje obsáhlá data, získaná z nejmodernějších palubních systémů společnosti WABCO na kontrolu brždění, stability a efektivity s kancelářským softwarem firmy Transics, TX-CONNECT, a se souvisejícími telematickými systémy.
 
„Výsledkem strategické akvizice firmy Transics ze strany WABCO je skutečnost, že zákazníci mohou využívat výhody jedinečně silné synergie řešení správy vozového parku firmy Transics s expertízou společnosti WABCO v oblasti systémů, určených pro komerční vozidla, špičkových bezpečnostních technologií a technologií na zvýšení efektivity a globálního dosahu” říká Nick Rens, prezident společnosti WABCO, divize Trailer Systems, Aftermarket and Off-Highway Division. „Jsme nadšení možností dodávat různá řešení pro správu vozového parku komerčních vozidel společnosti ASKO, jako největšímu norskému distributorovi potravin, což jim pomůže nadále optimalizovat celkový provoz jejich vozového parku.”
 
„Řešení firmy Transics pro správu vozového parku umožní společnosti ASKO monitorovat celý náš vozový park s komerčními vozidly v reálném čase,” řekl Svein Sollie, Transport Director, ASKO. „Pokrokové systémy a technologie firmy Transics zřizují přímé spojení mezi nákladními vozidly, přívěsy, nákladem a centrálou. I nadále budeme získávat neocenitelný hloubkový pohled na situaci, což nám pomůže zlepšit bezpečnost a provozní výkonnost našeho vozového parku.”
 
Řešení pro správu vozového parku firmy Transics nabízí cenné informace o poloze, dodržování trasy, době dodání, spotřebě paliva a emisích, dobách řízení a dobách odpočinku, zatížení nápravy, tlaku v pneumatikách, jakož i o teplotě nákladu, pro podporu klíčových rozhodnutí, které se týkají provozu. Systémy firmy Transics se navíc hladce propojují s ústředním softwarem společnosti ASKO na plánování tras, který dodala firma ORTEC, což pomáhá dále optimalizovat dodavatelský řetězec společnosti ASKO.
 

Přečtěte si také

Back to top button