Zprávy

Mercedes-Benz Vans Česká republika představil nového Sprintera

Nový Sprinter se konečně ukázal i v České republice. Společnost Mercedes-Benz Vans Česká republika ho veřejnosti představila na dvou Open Air akcích pro zástupce z řad dealerů, zákazníků a novinářů.

Akce k uvedení nového Sprintera na trh se uskutečnily 16. 6. v Areálu Tatry Kopřivnice a o týden později, ve dnech 23. a 24. 6., také v Motorlandu Bělá pod Bezdězem.
Tím zásadním byly dvě desítky nových Sprinterů v různých variantách, délkách a motorizacích, které si návštěvníci mohli otestovat jak na silnici v rámci testovacích jízd, tak při statické prezentaci – stejně jako další vozy z aktuální nabídky Mercedes-Benz Vans.
 
Zároveň s jízdami s novým Sprinterem si necelá tisícovka návštěvníků vyzkoušela také novou telematiku MBUX a dozvěděla se více o službách konektivity Mercedes PRO.
Své jízdní kvality v Kopřivnici a Bělé pod Bezdězem prokázala také Třída X, se kterou se návštěvníci vydali do terénu na speciálně připravené offroadové tratě, na nichž překonávali řadu obtížných terénních překážek a vyzkoušeli všechny jízdní asistenty.
 
Skutečným lákadlem pak byly jízdy stáje Buggyra Racing se závodním dakarským speciálem Tatrou Phoenix, za jejímž volantem návštěvníky vozili Martin Kolomý s Davidem Vršeckým.
Na své si v Kopřivnici a Bělé pod Bezdězem přišly celé rodiny, pro které byla přichystána celá řada dalších doprovodných aktivit – od elektrických čtyřkolek a skákacího hradu pro děti, přes chillout zónu Fit and Style nejen pro ženy, až po setkání s legendou Rallye Dakar, Josefem Kalinou, nebo exhibici sedminásobného mistra ve freestyle footbagu Honzy Webera.
“Jsem rád, že jsme měli možnost představit naši vlajkovou loď, nového Sprintera, české veřejnosti a věřím, že si návštěvníci přímo na místě sami ověřili, že se jedná o skutečnou ikonu mezi dodávkovými vozy,” uvedl Jan Przyczko, marketingový manažer společnosti Mercedes-Benz Vans Česká republika.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button