Zprávy

Flotilu EP Cargo Invest posílí lokomotiva Siemens Vectron

Společnost Siemens předala společnosti EP Cargo Invest a.s. další lokomotivu Vectron. Zákazník získal do své flotily v pořadí již druhý Vectron. Převzetí lokomotivy proběhlo ve středu 20. června ve Zkušebním centru VUZ Velim.

EP Cargo Invest a.s. je sesterskou společností LokoTrain s.r.o., jejímž hlavním předmětem činnosti je krátkodobý a střednědobý pronájem lokomotiv, včetně jejich obsazení odborně způsobilým personálem (strojvedoucími). Dle informace výkonného ředitele společnosti LokoTrain Ludvíka Kobzy, který novou lokomotivu přebíral, bude tato lokomotiva provozována právě společností Lokotrain a stane se již pátým Vectronem v jejím lokomotivním poolu.
 
„Jsme rádi, že je společnost EP Cargo Invest s našimi lokomotivami spokojena a že si pořizuje další,“ říká Roman Kokšal, ředitel divize Mobility společnosti Siemens Česká republika, a dodává: „Spojují nás nejen obchodní smlouvy, ale i společný zájem ozdravit dálkovou nákladní dopravu, odlehčit silnice, obce i přírodu od množství těžkých automobilů.“
Lokomotiva Vectron MS pro EP Cargo Invest je určena pro provoz v České republice, Slovensku, Polsku, Německu, Rakousku, Maďarsku a Rumunsku.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button