Zprávy

Gefco získalo ocenění inovační lídr za projekty My Car is there

Skupina GEFCO, globální poskytovatel služeb pro průmyslový dodavatelský řetězec a evropský lídr v oblasti logistiky pro automobilový průmysl je Inovačním lídrem roku. Ocenění získala 12. června 2018 na konferenci Automotive Logistics Europe 2018 v německém Bonnu za projekt My Car is There.

Na konferenci Automotive Logistics Europe představila společnost GEFCO kromě dalších sedmi projektů také klíčové inovativní řešení přepravy vozů s názvem My Car is There, s nímž obsadila první místo a za nějž získala titul „Innovation Leader“. O vítězi rozhodla porota 23 expertů – předních dodavatelů v oblasti automobilového průmyslu, odborných konzultantů, univerzitních profesorů a zástupců renomovaných mezinárodních institucí.
 
My Car is There (MCIT) je projekt umožňující zákazníkovi zajištění přepravy daného vozidla v systému „door-to-door“ přes aplikaci ve smartphonu. Technologie je postavena na řešení vycházejícím z digitální platformy sloužící pro přepravu jednotlivých vozů na B2B i B2C trhu. Stačí jen několik kliknutí a technologie MCIT zajistí vyzvednutí a přepravení vozu na jakékoliv místo určení. Součástí projektu je též online sledování přepravy vozu v reálném čase.
 
Porota Automotive Logistics Europe ohodnotila technologii MCIT jako „skutečný přelom v oblasti přepravy“ a skvělou kombinaci obchodního modelu, inovace a nové technologie řešící aktuálně vzniklou poptávku trhu. „Jsme nesmírně hrdí, že jsme právě my získali ocenění Innovation leader za aplikaci My Car is There,“ uvedl Emmanuel Arnaud, výkonný víceprezident pro obchod a marketing. „Ve společnosti GEFCO podporujeme a rozvíjíme kulturu inovací napříč pracovními týmy a MCIT je skvělým příkladem výsledku, jakého jsme schopni dosáhnout, pracují-li naši zaměstnanci společně.“

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button